Έτοιμος για Την πρεμιέρα ο ΓΣΛ – Φάρος

11:32 6/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πανέτοιμος δηλώνει ο Γυμναστικός Λάρισας –Φάρος ενόψει της αυριανής πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα ιδανικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα όπου φιλοδοξούν να έχουν μια αξιόλογη παρουσία Ο τεχνικός του Γυμναστικού Λάρισας –Φάρος Θανάσης Σκουρτόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του ολοκληρώνει σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία των παικτών του, ελπίζοντας και στην παρουσία του κόσμου που αναμένεται να έχει δυναμικό «παρών» στις κερκίδες. Από τον αυριανό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 5 το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης

θα απουσιάσουν οι τραυματίες Πίτι και Χολ.

Στο μεταξύ έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων που τιμώνται 10 και 15 ευρώ. Όσοι παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα και κρατήσουν το απόκομμα του εισιτηρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό 21/10 πληρώνοντας μόνο 5 ευρώ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο κλειστό της Νεάπολης έγιναν αρκετές εργασίας ώστε να είναι λειτουργικό. Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν νέοι υπερσύγχρονοι ηλεκτρονικοί πίνακες έχει εξοπλιστεί (και αυτοί των 24 δευτερολέπτων, με έξοδα του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα