Ετοιμάζεται το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Πελοποννήσου

20:02 11/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συγκέντρωση-συνάντηση εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, απ’ όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα, στην Τρίπολη, με αφορμή τις ετοιμασίες για το Περιφερειακό, Αναπτυξιακό Συνέδριο της Πελοποννήσου (θα γίνει προς το τέλος Νοεμβρίου).

Στην διευρυμένη, αυτή σύσκεψη, του Εργατικού Κέντρου, εκτός των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των Αυτοδιοικητικών παραγόντων, συμμετείχαν και πέντε (5) βουλευτές

του ΣΥΡΙΖΑ (Γιώτα Κοζομπόλη, Γιώργος Τσόγκας, Γιώργος Ψυχογιός, Γιάννης Γκιόλας, Γιώργος Παπαηλιού), οι οποίοι και κατέθεσαν τις απόψεις τους γύρω απ’ το Συνέδριο που ήδη ετοιμάζεται (σ’ αυτό θα συμμετέχει και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός).

Γνώμες, ιδέες, σκέψεις και προβληματισμοί, ακούστηκαν απ’ όλους τους ομιλητές.

Κοινή πεποίθηση: η ουσιαστική επιτυχία του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Κυβέρνησης και η εμπέδωση των αποτελεσμάτων του σ’ όλη την Πελοποννησιακή κοινωνία.

Όλοι δεσμεύθηκαν ότι θα εργαστούν γι’ αυτό και ότι το επόμενο χρονικό διάστημα, θα…ξεδιπλωθεί όλος ο «οδικός χάρτης» της δράσης.

Εκτός απ’ τις επαφές με τους θεσμικούς φορείς και τις παραγωγικές τάξεις, προβλέπονται -μεταξύ άλλων- και τρία (3) προ-συνεδριακά «μίνι-συνέδρια», με θεματικές τον τουρισμό, την κτηνοτροφία και τον σιδηρόδρομο.

Στόχος των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του Συνεδρίου, είναι η προώθηση και η σταδιακή εφαρμογή, ενός σύγχρονου αναπτυξιακού μοντέλου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ενός σχεδίου, με ξεκάθαρες στοχεύσεις και με ρεαλιστικές προσεγγίσεις, μακριά από σκοπιμότητες, μικροπολιτικές και προσωπικές πρωτοβουλίες.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα