ΕΡΤ2: «Πύργος Αθηνών» – Μια εκπομπή που σε βγάζει έξω!

01:20 18/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σ’ ένα ακόμη ραντεβού με τον «Πύργο Αθηνών», που μεταδίδεται την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 και ώρα 16:00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, οι αφορμές για διασκέδαση και ψυχαγωγία στην πόλη είναι πολλές για όλα τα γούστα.

«Tomorrows, Athens Open Air Film Festival, Clubbing, Summer

Nostos Festival»

Η έκθεση «Tomorrows» στη Διπλάρειο Σχολή εστιάζει στις πολυδιάστατες πτυχές που παρουσιάζει το μέλλον σήμερα. Φιλοξενεί έργα που αφηγούνται σενάρια για πιθανούς αυριανούς κόσμους, καθώς και για τις αγωνίες και προσδοκίες των κατοίκων τους. Ο επιμελητής της έκθεσης Πάνος Δραγώνας, μας εξηγεί περισσότερα και μας ξεναγεί στα έργα των αρχιτεκτόνων, εικαστικών και designers που συμμετέχουν σ’ αυτήν.

Ένα από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά ραντεβού είναι το Athens Open Air Film Festival, το οποίο πραγματοποιείται σε ξεχωριστές γωνιές της πόλης, όπως αρχαιολογικούς χώρους, άλση, πλατείες, ταράτσες και σε μερικά από τα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας. Ο καλλιτεχνικός του διευθυντής Λουκάς Κατσίκας, μας εξηγεί τι δεν πρέπει να χάσουμε απ’ αυτές τις προβολές και τις εκδηλώσεις που τις συνοδεύουν.

Πιστεύετε ότι το κλάμπινγκ είναι χειμερινό σπορ; Αναρωτιέστε πού θα ακούσετε καλή dance μουσική από διάσημους djs αυτό το καλοκαίρι στην πόλη; Μπορεί η Αττική να μην είναι Μύκονος, Ίμπιζα ή Αγία Νάπα αλλά το δυνατό clubbing ζει και βασιλεύει και το καλοκαίρι, είτε πάνω στη θάλασσα, είτε στο κέντρο της πόλης. Ο «Πύργος Αθηνών μας μεταφέρει σε δύο καλοκαιρινά κλαμπ της Αττικής και προγραμματίζει τα επόμενα μας πάρτι.

Το Summer Nostos Festival που θα γίνει το 8ήμερο 18 με 25 Ιουνίου στο πάρκο Σταύρος Νιάρχος αυτοπροσδιορίζεται ως μια «επιστροφή στα καλύτερα μας καλοκαίρια». Πάνω από 400 Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες και συντελεστές συνεργάζονται δημιουργικά και προσφέρουν περισσότερες από 75 εκδηλώσεις, σε 5 σκηνές και πολλούς άλλους χώρους στο ΚΠΙΣΝ. Και όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο. Ο «Πύργος Αθηνών» μας προετοιμάζει για καλοκαιρινές εξορμήσεις στο Δέλτα του Φαλήρου.

Παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι: Γιάγκος Αντίοχος, Νίκος Βουλαλάς, Δέσποινα Ζευκιλή και Χρήστος Μήτσης.

Αρχισυνταξία: Θύμιος Νικολόπουλος.

Σκηνοθεσία: Πάνος Κέκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα