ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές» Γ’ κύκλος

02:39 8/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 17ο και το 18ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα

που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Eπεισόδιο 17ο

Η Φραντζέσκα προσπαθεί να πείσει τον Γκαμπριέλ να μην πάει στον πόλεμο, ζητώντας του να μην εγκαταλείψει και το παιδί που περιμένουν. Όμως ο Γκαμπριέλ δεν μπορεί να αντέξει να ζει στο ίδιο μέρος μ’ αυτήν και να μην είναι μαζί. Στο μεταξύ, μια ομάδα γυναικών συγκεντρώνεται έξω από το σπίτι των Σίλβα, διαμαρτυρόμενες για το άρθρο της Σίλια, που ζητούσε ισότητα και δικαίωμα ψήφου. Ο Λουίς αναγκάζεται να καλέσει την αστυνομία, καθώς το πλήθος εξαγριώνεται. Ο Ροδόλφο θέλει πάση θυσία ένα παιδί από την Μπιάνκα, η οποία αρνείται να το πράξει αν και είναι υποχρεωμένη.

Eπεισόδιο 18ο

Η Καρολίνα απειλεί τη Φραντζέσκα και την Αντέλα, θέλει να μεγαλώσει η ίδια το παιδί που πιστεύει ότι είναι γιος της. Όταν ο Χερμάν φτάνει στο κατάστημα, η Καρολίνα γίνεται πιο βίαιη και αποφασίζει να τους κρατήσει ομήρους. Ο Γκαμπριέλ και ο Λουίς φοβούνται για τη ζωή της Φραντζέσκα και η Σίλια αισθάνεται ένοχη γι’ αυτό που συμβαίνει στην αδελφή της, ενώ η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ παγώνουν τα σχέδιά τους μέχρι να δουν τι θα συμβεί. Μόνο η Ελίσα, η οποία έχει επικεντρωθεί στις φήμες που κυκλοφορούν για τη σχέση της με τον Λεό, φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Αναζητήσεις
οι εξι αδελφες γ κυκλος επεισοδια 23
Τυχαία Θέματα