ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές» Γ’ κύκλος

01:50 21/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 30ο και 31ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που

τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Eπεισόδιο 30ο

Μετά τη μυστηριώδη αναχώρηση της δόνας Ροζαλία, οι αδελφές Σίλβα συνειδητοποιούν την αξία της στο σπίτι και στη ζωή τους και αρχίζουν να την ψάχνουν για να την πείσουν να επιστρέψει. Ο Κριστόμπαλ συνεχίζει να κατηγορεί τη μητέρα του για τη δηλητηρίαση της Μπιάνκα, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο τόσο με την οικογένειά του όσο και με τη γυναίκα του. Η Φραντζέσκα και ο Γκαμπριέλ οργανώνουν τη φυγή τους στο εξωτερικό, όμως τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν είναι σοβαρότερα από όσο φοβόντουσαν. Η Σοφία και ο Καρλίτος από την άλλη πλευρά, προσπαθούν να διαλύσουν τη σχέση της Ελίσα με τον δον Χιλάριο

Eπεισόδιο 31ο

Η δόνα Ντολόρες βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου, γεγονός που προκαλεί απόγνωση στους γιους της, Ροδόλφο και Κριστόμπαλ. Ο δον Ρικάρντο ανησυχεί με την κατάσταση, αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους: η θέση του ως διευθυντής των Υφασμάτων Σίλβα κινδυνεύει. Η Αντέλα προσπαθεί να πείσει τον Χερμάν να ζητήσει συγγνώμη από τη Ροζαλία, αλλά εκείνος δείχνει έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό της. Η Ντιάνα θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ελίσα, για να μπορέσει να μπει στο γραφείο του δον Ρικάρντο και να κλέψει τα λογιστικά του βιβλία. Η Σίλια είναι τρομοκρατημένη από τις απειλές που δέχτηκε και ο Μπερνάρντο της λέει ότι θα είναι πολύ επικίνδυνο να καταθέσει εναντίον του αστυνομικού.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα