ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές»

01:52 15/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 24ο και 25ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες,

μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 24ο

Η Αντέλα πρέπει να ξεκουραστεί, καθώς η εγκυμοσύνη της κινδυνεύει. Δέχεται την επίσκεψη των αδελφών της, αλλά και ενός απρόσμενου επισκέπτη.
Στο μεταξύ, ο Ροδόλφο επιμένει να τον συνοδεύσει η Μπιάνκα σ’ ένα δείπνο στο σπίτι των Λοϊγκόρι. Ωστόσο, σ’ αυτό το δείπνο πρόκειται να παρευρεθεί και ο Κριστόμπαλ, ως καλός σύζυγος της Μαρίνας. Η Ντιάνα είναι τόσο αφοσιωμένη στο εργοστάσιο και στη ζωή των αδελφών της, που παραμελεί το γάμο της. Η Σίλια προσπαθεί να βοηθήσει τη Λορέντζα να βρει δουλειά και της έρχεται μια φαεινή ιδέα. Ο Μπερνάρντο ελπίζει ότι τελικά ο Γκαμπριέλ μπορεί να αθωωθεί από τη Δικαιοσύνη. Όμως θα χρειαστεί τη συνεργασία της Φραντζέσκα για να το πετύχει και η συνεργασία αυτή θα του κοστίσει ακριβά.


Επεισόδιο 25ο

Η άρνηση του Κριστόμπαλ να παραστεί στο γεύμα που οργανώνει η δόνα Ντολόρες της χαλά τα σχέδια γιατί είναι πεπεισμένη ότι η μόνη απειλή για την πολιτική καριέρα του Ροδόλφο είναι ο αδελφός του, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η Ντιάνα ανακαλύπτει ότι ο Σαλβαδόρ θα συμμετάσχει σε μια συνάντηση επιχειρηματιών στη θέση της και ζητά εξηγήσεις από το σύζυγό της. Η Ντιάνα συνειδητοποιεί ότι ο Σαλβαδόρ προσπαθεί να την απομακρύνει από τη δουλειά και αισθάνεται αναγκασμένη να διαλέξει μεταξύ των δύο πιο σημαντικών πραγμάτων στη ζωή της. Όμως η Φραντζέσκα τη βοηθά να δει την κατάσταση διαφορετικά. Από την άλλη πλευρά, η Σίλια και η Αουρόρα δίνουν στη Λορέντζα τις τελευταίες συμβουλές, πριν τη συνοδεύσουν στο σπίτι της Αντέλα για την πρώτη της μέρα στη δουλειά.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Αναζητήσεις
6 αδελφεσ ερτ2 15.05.2017
Τυχαία Θέματα