ΕΡΤ2: «Μοιραία φεγγάρια»

01:23 9/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα επόμενα τρία επεισόδια της νέας συναρπαστικής κοινωνικής-δραματικής σειράς του ΡΙΚ «Μοιραία φεγγάρια» έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:15.

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα της Μάρως Κρανιδιώτου «Όταν η μοίρα αποφασίζει» και βασισμένη σε μια ιδέα της Εύης Παπαμιχαήλ και του Κλείτου Κλείτου.

Η σειρά διαδραματίζεται στην Κύπρο το 1974, όταν η τουρκική εισβολή

έκοψε το μαρτυρικό νησί στα δύο και σκόρπισε το θάνατο και τη δυστυχία στους Κύπριους, ξεκλήρισε ολόκληρες οικογένειες και χώρισε τις ζωές των ανθρώπων στα δύο -στο πριν και στο μετά. Η ιστορία μας αναφέρεται σε μια μεγάλη αγάπη που και αυτή κόπηκε στη μέση από τον πόλεμο. Ο Αλέξανδρος τραυματίζεται, χάνει τη μνήμη του και πέφτει θύμα πλεκτάνης του ίδιου του πατέρα του, που θέλει να τον χωρίσει από την αγαπημένη του Χριστίνα, λόγω κοινωνικής διαφοράς των δύο οικογενειών. Μόνο που η μοίρα, 38 χρόνια μετά, τους δίνει μία δεύτερη ευκαιρία: μέσα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι συμπτώσεων, οι δρόμοι τους συναντιούνται ξανά..

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Στέλιος Ανδρονίκου, Δημήτρης Βερύκιος, Κώστας Βήχας, Έλενα Δημητρίου, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Ανδρούλα Ηρακλέους, Ηλιάνα Κάκουρα, Σοφία Καλλή, Ζωή Κυπριανού, Ντίνος Λύρας, Χριστίνα Μαρούχου, Γιώργος Παναγιώτου, Λευτέρης Σαλωμίδης, Μαρία Φιλίππου, Έλενα Χριστοφή.

Στο ρόλο του Πάνου, ο Φίλιππος Σοφιανός.

Και στο ρόλου του Έκτορα, ο Στέλιος Καυκαρίδης.

Guest star: Μιμή Ντενίση.

Μουσική: Χρίστος Ανδρέου.

Σκηνικά: Λάκης Γενεθλής.

Διεύθυνση παραγωγής: Στέλιος Ζήσιμος, Ζήνωνας Χατζηπαύλου.

Σενάριο: Ελένη Αρτεμίου Φωτιάδου, Πάνος Σταθόγιαννης.

Επιμέλεια σεναρίου και παραγωγής: Κλείτος Κλείτου.

Σκηνοθεσία: Κλείτος Κλείτου, Σάιμον Φαρμακάς

Επεισόδιο 98ο

Ο Πάνος βγαίνει από την πολυκατοικία. Ο Βασίλης στέλνει δύο μπράβους να τον ακολουθήσουν, καθώς πηγαίνει προς το αυτοκίνητό του. Η Ραφαέλλα συναντά την Τζένη και της εξηγεί ότι δεν ξέρει τον Χρίστο Αγαθοκλέους, αλλά μπορεί να γνωρίζει ο παππούς της, και η Τζένη της ζητάει να τη φέρει σε επαφή μαζί του, πάντα με σκοπό να μάθει για τον πατέρα της. Η Ραφαέλλα της το υπόσχεται. Παράλληλα, η Λυδία Αρσενίδη αποφασίζει να γνωρίσει τον Πάνο και να μάθει ποια είναι η σχέση του με τη Μιράντα.

Επεισόδιο 99ο

Οι μπράβοι επιτίθενται στον Πάνο, την ώρα που ανοίγει το καπό του αυτοκινήτου του. Ο Μάικλ και ο Φίλιππος έρχονται στα χέρια και ο Φίλιππος πέφτει λιπόθυμος. Στο μεταξύ, έπειτα από ακόμα μια έντονη συζήτηση με τη Μαρία, η Έλντα φεύγει από την εταιρεία την ίδια στιγμή που ο Γιάννης παραμονεύει έξω από τη «ΣΤΕΦΑΛΚΟ». Μαρία και Γιάννης βρίσκονται για άλλη μία φορά αντιμέτωποι και οι στιγμές που ακολουθούν είναι δραματικές. Στο Λονδίνο, η Χριστίνα μαθαίνει από τη Λίζα για την απαγωγή της Μιράντας, αλλά και για το πώς εξελίσσεται η σχέση της με τον Μάικλ. Η Λυδία Αρσενίδη μαθαίνει για την επίθεση εναντίον του Πάνου.

Επεισόδιο100ό

Ο Αλέξανδρος, η Μάρθα και η Ραφαέλλα προσπαθούν να βοηθήσουν τη Μιράντα να σταθεί στα πόδια της. Η Μαρία φτάνει στο σπίτι των Παπάζογλου, φέρνοντας τους τα νέα για τη σύλληψη του Γιάννη. Η Λυδία φλερτάρει τον Πάνο, ενώ δηλώνει στον Αλέξανδρο ότι τα αισθήματα της Μαρίας απέναντί του δεν είναι καθαρά φιλικά. Η Ραφαέλλα, η Τζένη και ο Ανδρέας ετοιμάζονται να επισκεφτούν τον Έκτορα, η παρουσία του Βασίλη όμως πείθει την Τζένη ότι για άλλη μία φορά η Χριστίνα δεν της είπε την αλήθεια. Ο Φίλιππος είναι ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Νικήτας δείχνει την αντιπάθειά του στην Έλντα, αυτή όμως δεν πτοείται.

Keywords
Αναζητήσεις
μοιραια φεγγαρια, μοιραια.φεγγαρια
Τυχαία Θέματα