ΕΡΤ2 – Το ένατο επεισόδιο της νέας σειράς «Massa Fresca»

06:06 1/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Tο ένατο επεισόδιο της νέας συναρπαστικής νεανικής σειράς, παραγωγής Πορτογαλίας 2016, «Massa Fresca» έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016, στις 15:15.

Γενική υπόθεση: Η Μαρία Μιγκέλ είναι μια εικοσάχρονη κοπέλα, που έχει χάσει τη μητέρα της από καρκίνο. Όνειρό της ήταν να σπουδάσει τραγούδι στο Λονδίνο, αλλά οι ελπίδες της να το κάνει πραγματικότητα χάθηκαν, όταν όλες οι οικονομίες της ξοδεύτηκαν σε θεραπείες για την αρρώστια της μητέρας της. Όταν αρχίζει η ιστορία, βλέπουμε τη Μαρία να δουλεύει σε πιτσαρία και να ζει με μια εβδομηντάχρονη

γυναίκα, την οποία αποκαλεί γιαγιά, αν και δεν είναι η πραγματική γιαγιά της.

Μία μέρα, οδηγώντας το μηχανάκι της για να παραδώσει μια πίτσα,βλέπει δύο παιδιά που κινδυνεύουν να τα πατήσει ένα αυτοκίνητο, τα σώζει, αλλά η ίδια τραυματίζεται. Οι γονείς των παιδιών, που αισθάνονται τεράστια ευγνωμοσύνη για τη Μαρία, την παίρνουν στο σπίτι τους για να την περιθάλψουν. Εκεί, η Μαρία γνωρίζεται με την οικογένεια των παιδιών κι ενώ όλα πηγαίνουν καλά, οι γονείς αποφασίζουν να φύγουν ταξίδι. Η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι και το ζευγάρι σκοτώνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Τώρα, η Μαρία αναλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών με τη βοήθεια του θείου τους, ο οποίος φαίνεται να είναι ερωτευμένος μαζί της.Η θεία τους, όμως, που έχει κι αυτή ευθύνη για την επιμέλεια των παιδιών, ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα της οικογένειας και την κληρονομιά.


Επεισόδιο 9ο: Η Γκίντα πάει στην προπόνηση να πάρει τον Σιμάο και τον Σαλβαδόρ και αντικρίζει τον Σέρτζιο ημίγυμνο, γεγονός που την αφήνει γοητευμένη μαζί του. Ο Φρανσίσκο καταφέρνει να μείνει μόνος με τη Μαρία, αλλά εμφανίζεται η Σέλια. Η Μαρία απογοητεύεται με τη συμπεριφορά του και θυμάται τις προειδοποιήσεις της μητέρας της σχετικά με τους άντρες. Ο Κατίτα εκμυστηρεύεται στη γιαγιά του ότι ο αδερφός του τη χρησιμοποιεί, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει.

Πρωταγωνιστούν: Μαφάλντα Μαραφούστα, Ντουάρτε Γκόμες, Μπεατρίς Μπαρόσα, Πέντρο Καρβάλιο, Σοφία Άλβες, Σάρα Μπαράντες

Keywords
Τυχαία Θέματα