ΕΡΤ2 – «Cook the Books»

01:04 30/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, στις 14.30, η ΕΡΤ2 προβάλλει – σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – το 4ο επεισόδιο της ξένης σειράς ντοκιμαντέρ «Cook the Books» με τη διάσημη Νεοζηλανδή παρουσιάστρια, φανατική οπαδό του καλού φαγητού και θαυμάστρια των βιβλίων μαγειρικής, Κάρλι Φλιν. Η σειρά, παραγωγής Νέας Ζηλανδίας 2014, θα προβάλλεται έως και την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017, στις 14:30.

Η Κάρλι Φλιν παρουσιάζει διάσημους σεφ της Νέας Ζηλανδίας, συγγραφείς

και αστέρες της μαγειρικής, καθώς και τα πιο γνωστά και επιτυχημένα βιβλία μαγειρικής που κυκλοφορούν στην αγορά.

Άλλα βιβλία μαγειρικής είναι απόλαυση να τα διαβάζεις, άλλα περιέχουν πανεύκολες συνταγές για φαγητά που ετοιμάζονται σε λίγα λεπτά, άλλα έχουν εξωτικές συνταγές, άλλα έχουν ωραία εικονογράφηση. Όπως και να είναι, υπάρχουν φανατικοί αναγνώστες τους και πολλά απ’ αυτά τα βιβλία βρίσκονται στη λίστα των μπεστ σέλερ για μήνες ή και για χρόνια.

Θα γνωρίσουμε τα μυστικά της επιτυχίας διάσημων σεφ, θα δούμε τα σπίτια τους και τα εστιατόριά τους και θα γιορτάσουμε μαζί τους τη χαρά της ζωής που είναι το καλομαγειρεμένο φαγητό. Άλλωστε, όπως είπε και η πρώτη διδάξασα, Τζούλια Τσάιλντ, «αυτοί που αγαπούν το καλό φαγητό είναι οι καλύτεροι άνθρωποι».

Επεισόδιο 4ο: «Μάρτιν Μπόσλι και Λορέν Τζέικομπς». Ο Μάρτιν Μπόσλι συναντά την Κάρλι Φλιν, μιλούν για την καριέρα του και μαγειρεύουν μαζί λαχταριστές συνταγές από το γκουρμέ βιβλίο μαγειρικής του.

Στη συνέχεια, η Κάρλι οδηγεί προς την παραλία Ομάχα για να συναντήσει τον θρύλο της Νέας Ζηλανδίας στα βιβλία μαγειρικής, τη Λορέν Τζέικομπς και μιλούν για το τελευταίο της βιβλίο «Everlasting Feast», όπου φιγουράρουν πιάτα, όπως καραμελωμένα χοιρινά παϊδάκια και σαλάτα με στήθος πάπιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα