ΕΡΤ1 και ΕΡΤHD:FORMULA 1 – ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ (ΣΙΛΒΕΡΣΤΟΟΥΝ) 2017

01:22 16/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Από το αλπικό τοπίο του Σπίλμπεργκ στην Αυστρία, η Formula 1 μεταφέρεται στο παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο του Σίλβερστον για το Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας και το 10ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. O αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017 και ώρα 15:00, από την ΕΡΤ2, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr.

Με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να προηγείται του Λιούις Χάμιλτον με 20 πόντους διαφορά και τον Βάλτερι Μπότας να βρίσκεται πλέον μόνο 15

βαθμούς πίσω από το συναθλητή του στη Mercedes μετά τη νίκη του στο αυστριακό Γκραν Πρι, η πίεση για τον Βρετανό τρις παγκόσμιο πρωταθλητή στην προσπάθειά του να κατακτήσει το φετινό τίτλο, αρχίζει να ανεβαίνει.

Θα μπορέσει ο Χάμιλτον να επανέλθει στις νίκες σε μια πίστα που έχει κερδίσει τις τρεις τελευταίες χρονιές και να μειώσει τη διαφορά που τον χωρίζει από την πρώτη θέση; Ή η Ferrari, που αναμένεται να έχει σημαντικές βελτιώσεις στο μονοθέσιό της για τον συγκεκριμένο αγώνα, θα επιτρέψει στον Φέτελ να παραμείνει στην πρώτη θέση και να αυξήσει τη διαφορά του στο πρωτάθλημα;

Η απάντηση θα δοθεί όταν, έπειτα από 52 γύρους, η καρό σημαία θα πέσει στην πίστα του Σίλβερστον.

Στα μικρόφωνα, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο εκπαιδευτικός και δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου Βασίλης Γούσιας, καθώς και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου Πόπη Παπαμιχαήλ.

Μία ώρα νωρίτερα (στις 14:00) θα προηγηθούν, σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση, τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα