ΕΡΤ1 – Social Growth: «Άσε με να σε στηρίξω»

11:50 4/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 8o επεισόδιο της εκπομπής «Social Growth», έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 και ώρα 23:15.

Η εκπομπή «Social Growth» μας ξεναγεί στο ανερχόμενο και δυναμικό οικοσύστημα κοινωνικής επιχειρηματικότητας της Ελλάδας. Επιχειρηματίες και οργανώσεις που στο μέσο της οικονομικής κρίσης επιχειρούν -με γνώμονα τον κοινωνικό αντίκτυπο- να

υποστηρίξουν και να προσφέρουν σε ευάλωτες ομάδες.

Επεισόδιο 8ο: «Άσε με να σε στηρίξω»

Το «Social Growth» μας ξεναγεί στο ανερχόμενο και δυναμικό οικοσύστημα κοινωνικής επιχειρηματικότητας της Ελλάδας. Επιχειρηματίες και οργανώσεις που στο μέσο της οικονομικής κρίσης επιχειρούν με γνώμονα τον κοινωνικό αντίκτυπο να υποστηρίξουν και να προσφέρουν σε ευάλωτες ομάδες.

Στο όγδοο επεισόδιο του «Social Growth», η Νάταλι Λεβί εξιστορεί την πορεία της Nannuka, μίας τεχνολογικής εταιρείας που συνδέει τους γονείς με αξιόπιστους ανθρώπους για τη φύλαξη, τη φροντίδα και την εκπαίδευση των παιδιών τους.

Οι Ηρακλής Μπουραντάς και Φώτης Ταλαντζής παρουσιάζουν τη Novoville, μία εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνουν τις δημοτικές υπηρεσίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους στην πόλη.

Ο Φώτης Δραγανίδης, διευθυντής Τεχνολογίας στη Microsoft Ελλάδος, εξηγεί πώς ένας τεχνολογικός κολοσσός συνεργάζεται και υποστηρίζει startup εταιρείες και παρουσιάζει το concept του lean startup.

Τέλος, ο Άλεξ Γιαννικούλης του Graphene Ventures εξηγεί τι είναι ένα Venture Capital fund και αναλύει τα τρία πράγματα που εξετάζει πριν λάβει την απόφαση να επενδύσει σε μία εταιρεία.

Το «Social Growth» δίνει στο κοινό την ευκαιρία να διαγωνιστεί ζωντανά στο τελευταίο επεισόδιο, παρουσιάζοντας τις ιδέες του για ίδρυση κοινωνικών επιχειρήσεων. Οι νικητές θα κερδίσουν την ένταξή τους στις μεγαλύτερες δομές στήριξης για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γίνουν εκείνοι οι πρωταγωνιστές του αύριο.

Όλες οι ιδέες πρέπει να ακούγονται και να μοιράζονται. Γι’ αυτό, κατάθεσε την ιδέα σου και κάνε κάτι που μετράει!

Μάθε για το διαγωνισμό ERT Social Growth και δες ξανά τα επεισόδιά μας στο socialgrowth.ert.gr

Email: [email protected]

Ακολούθησέ μας στη σελίδα μας στο Facebook: ΕΡΤ SocialGrowth.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Χάρης Ντώνιας.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Βούλγαρης.

Μοντάζ: Ανδρέας Σπανός.

Post Production: Harold Herbert.

Διεύθυνση παραγωγής: Ιάκωβος Πανουργιάς.

Οργάνωση παραγωγής: Πανδώρα Ξαρχάκου.

Επιστημονικός συνεργάτης: Δρ. Φιόρη Ζαφειροπούλου.

Ηχοληψία: Αλέξανδρος Σακελλαρίου.

Βοηθός διευθυντή φωτογραφίας: Ανδρέας Πετρόπουλος.

Motion Graphics: Ανδρέας Σπανός.

Πρωτότυπη μουσική: Θανάσης Γκαμαράζης.

Σχεδιασμός Οπτικής Ταυτότητας: Άρης Αθάνατος.

Digital Marketing: Κατερίνα Παπαγεωργιάδη.

Εκτέλεση παραγωγής: The NEST Κοιν.Σ.Επ.

Παραγωγή: ΕΡΤ Α.Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα