ΕΡΤ Χανίων – Θ. Σταθάκης: Αποκατάσταση κυκλοφορίας – Οι αποζημιώσεις από τον παγετό (audio)

16:46 10/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Mε νέο συνεργείο που εστάλη από την Αντιπεριφέρεια Χανίων, άνοιξε την Τρίτη (10/1) το πρωί, το κομμάτι του δρόμου από τον Πλάτανο στο Σφηνάρι του Δήμου Κισσάμου.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα (9/1) το απόγευμα κατέπεσαν τρεις μεγάλοι βράχοι (εξαιτίας των βροχοπτώσεων) που έκλεισαν το δρόμο και που -ευτυχώς- τη στιγμή της πτώσης του δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο, από εκείνο το σημείο.

Όπως και τη Δευτέρα το απόγευμα, έτσι σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης βρέθηκε στο σημείο όπου δημιουργήθηκε το πρόβλημα, λαμβάνοντας γνώση των εργασιών που γίνονταν

από το συνεργείο της Αντιπεριφέρειας, το οποίο συντόνιζε ο Προϊστάμενος του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Μιχάλης Μαρκετάκης.
Οι εργασίες εξελίχθηκαν ομαλά ώστε πλέον, από το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου να περνούν χωρίς πρόβλημα τα οχήματα, προς και από το Σφηνάρι.

Ο Δήμαρχος Κισσάμου μίληε στην ΕΡΤ Χανίων για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, ενώ παράλλγλα ανακοίνωσε ότι ο Δήμος θα ζητήσει από τον ΕΛΓΑ να δοθεί παράταση στους παραγωγούς προκειμένου να συμπληρώσουν τις δηλώσεις ζημιών που προοκλήθηκαν στις περιουσίες τους από τις πρόσφατες χιονοπτώσεις και, κυρίως, από τον παγετό που ακολούθηκσε.


Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Σταθάκης:

Ρςπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Keywords
Τυχαία Θέματα