ΕΡΤ Χανίων – Ευρ. Κουκιαδάκης: Εξαιρετικά θετικές οι εξελίξεις για το νέο ΒΟΑΚ (audio)

21:28 12/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ικανοποίησή του για τις θετικές ανακοινώσεις του Υπουργού Μεταφορών – Υποδομών και Δικτύων κ. Σπίρτζη, σχετικά με τη δρομολόγηση ανακατασκευής του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, εξέφρασε με συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων ο Αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Το θέμα συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για τον «Συντονισμό της Κυβερνητικής Πολιτικής για την Ανάπτυξη και τις Επενδύσεις», η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του

υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και κατά την οποία εγκρίθηκε η σχετική εισήγηση του υπουργού Υποδομών.

«Το έργο θα πραγματοποιηθεί με χρηματοδότηση της ΕτΕΠ και ταυτόχρονη συμμετοχή ιδιωτικών κεφαλαίων. Οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους της Τράπεζας βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο και ταυτόχρονα οι αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Υποδομών προωθούν ταχύτατα τη στρατηγική μελέτη. Εντός του πρώτου εξαμήνου του 2017 θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας».

Παράλληλα, ο κ. Κουκιαδάκης εξέφρασε την ανησυχία του για τη δημοπράτηση του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι Πεδιάδας, αφού υπήρξε μόνο ένας ενδιαφερόμενος, ενώ παράλληλα τόνισε τη σπουδαιότητα και των δύο έργων για τον τουρισμό και, κατ’ επέκταση για την οικονομία της Κρήτης.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Κουκιαδάκης:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Keywords
Τυχαία Θέματα