«Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου» διοργανώνει το ΠΑΜΕ

17:05 12/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για άλλη μία χρονιά η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ, «καλεί τους νέους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους σπουδαστές στη μαθητείας και κατάρτισης και τους μετανάστες να δηλώσουν συμμετοχή στο Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου».

Φέτος το Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου όπως αναφέρει το ΠΑΜΕ είναι αφιερωμένο στην πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό

πόλεμο, με σύνθημα «Για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά».

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του ΠΑΜΕ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Τα σωματεία εργαζομένων, οι επιτροπές ανέργων, οι σύλλογοι των σπουδαστών στην κατάρτιση, τα 3μελή και 7μελή στις σχολές μαθητείας, οι λαϊκές επιτροπές να στήσουν τις ομάδες τους, να καλέσουν μαζικά όλους τους συναδέλφους να κάνουν δική τους υπόθεση την πραγματοποίηση του πρωταθλήματος αναδεικνύοντας το χαρακτήρα και τις αιτίες του ιμπεριαλιστικού πολέμου, της προσφυγιάς, τις εξελίξεις στην περιοχή μας με την κατάσταση των εργαζόμενων και την διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Με τη διεξαγωγή του τουρνουά αναδεικνύουμε το δικαίωμα, την ανάγκη στον αθλητισμό κι ότι αυτό δεν μπορεί να εξαρτάται απ’ την τσέπη μας. Υπάρχει ανάγκη σήμερα από σύγχρονες υποδομές και εγκαταστάσεις όπου οργανωμένα θα έχουν όλοι πρόσβαση δωρεάν. Η μεγάλη συμμετοχή στο εργατικό πρωτάθλημα του ΠΑΜΕ κάθε χρόνο δείχνει την δίψα των εργαζομένων για άθληση, για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους μέσα και από άλλες πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβουν τα σωματεία το επόμενο διάστημα.

Σε αυτό το τουρνουά παίζουμε χωρίς ΠΑΕ και στημένα παιχνίδια κόντρα στην σαπίλα του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού, του κέρδους και των αναβολικών. Προβάλλοντας την ανωτερότητα της ταξικής αλληλεγγύης και της συλλογικής δράσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα