Έρχεται ειδική συνεδρίαση για την Κ.Ε.ΔΗ. Τρίπολης

23:47 28/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σύσσωμες οι δημοτικές παρατάξεις της μειοψηφίας, κατέθεσαν ενυπόγραφο αίτημα, προς το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, ζητώντας ειδική συνεδρίαση (όπως ορίζει συγκεκριμένο άρθρο του Κανονισμού), για το θέμα του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου, με την επωνυμία Κ.Ε.ΔΗ. Τρίπολης.

Οι παρατάξεις, ζήτησαν να μην συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο, το θέμα του προυπολογισμού της εν΄ λόγω επιχείρησης, αφού θα έπρεπε πρώτα, να γνωστοποιηθούν και να διευκρινιστούν,

άλλα κρίσιμα θέματα που έχουν σχέση με την οικονομική της βιωσιμότητα και τις εκκρεμότητές που ίσως αυτή έχει.
Κάλεσαν την δημοτική αρχή όπως αποσύρει τα θέματα που αφορούν την Κ.Ε.ΔΗ. Τρίπολης και όπως ορίσει την ειδική συνεδρίαση εντός έξι ημερών.


Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Δημήτρης Παυλής, δέχθηκε να συζητηθεί σε ειδική συνεδρίαση το θέμα της επιχείρησης, όμως, ισχυρίστηκε ότι το γραπτό΄αίτημα των παρατάξεων, είναι κάτι το διαφορετικό, σε σχέση με τα θέματα της επιχείρησης που αφορούν την ψήφιση του προυπολογισμού και που είναι θέματα ημερήσιας διάταξης και κάλεσε τον πρόεδρο του συμβουλίου να προχωρήσει κανονικά την διαδικασία της συζήτησης.
Κατόπιν αυτής της εξέλιξης και όπως είχε αρχικά γνωστοποιηθεί απ’ τις παρατάξεις, οι σύμβουλοι όλων των συνδυασμών αποχώρησαν απ’ την αίθουσα και δεν συμμετείχαν στην συζήτηση και στην ψήφιση του προυπολογισμού της Κ.Ε.ΔΗ. Τρίπολης.
Μόνο ο κ. Νικολάου (είχε και αυτός συνυπογράψει το αίτημα) απ’ την Λαική Συσπείρωση, παρέμεινε στην αίθουσα και συμμετείχε στην συζήτηση.


φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα