Επιτακτική η ανάγκη για μιαν άλλη κυβέρνηση, δήλωσε από τη ΔΕΘ η Φ. Γεννηματά (video)

23:38 12/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μιλώντας σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», στο πλαίσιο της επίσκεψης της στην 81η ΔΕΘ, η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά της κυβέρνησης για ψεύδη και λαϊκισμό και παρουσίασε το Νέο Εθνικό Αναπτυξιακό και Παραγωγικό Σχέδιο που προτείνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Αναφερόμενη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον

χαρακτήρισε «Τσάβες της Ευρώπης» που «κατέληξε o yes man των πιο συντηρητικών κύκλων».

«Ένα χρόνο μετά, Τσίπρας και Καμμένος μας βουλιάζουν όλο και περισσότερο μέσα στον βάλτο της στασιμότητας», είπε και πρόσθεσε πως «το μεγάλο «ριφιφί» του κ. Τσίπρα στην εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού αποκαλύφθηκε».

Ως προς τη Ν.Δ. και τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη επισήμανε: «Η αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ δεν συνιστά καμία επί της ουσίας αλλαγή στο διαχρονικά συντηρητικό ιδεολογικό, πολιτικό και προγραμματικό πρόσημο της. Η νέα ηγεσία της ΝΔ δεν μπορεί να παραγράψει τις πολιτικές ευθύνες, ούτε της καταστροφικής διακυβέρνησης 2004 – 2009, ούτε των Ζαππείων.

Εξάλλου, ο κ. Μητσοτάκης σε όλα αυτά ήταν εκεί και ούτε μια λέξη αυτοκριτικής έχει ψελλίσει. Σιωπά για το χθες, αρκείται στο να περιγράφει το σήμερα, αδυνατεί να εμπνεύσει για το αύριο, αφήνοντας τον χρόνο να κυλά, περιμένοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει ως «ώριμο φρούτο»″.

Η Φώφη Γεννηματά σημείωσε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη για μια άλλη κυβέρνηση και άλλο πρωθυπουργό κι έθεσε ως απαράβατο όρο την εθνική συνεννόηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα