Επιστροφή στο γήπεδο για τα «λιοντάρια»

14:36 27/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στο γήπεδο για προπόνηση είναι σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών οι παίκτες του Πανσερραϊκού.

Οι «κόκκινοι» που προχώρησαν σε αποχή από την προπόνηση της Παρασκευής αναγκάζοντας τη διοίκηση να τους δώσει… ρεπό το Σαββατοκύριακο πήραν τις διαβεβαιώσεις από τους παράγοντες του Σερραϊκού συλλόγου ότι αυτήν την εβδομάδα θα τους δώσουν προκαταβολές για την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα και πιθανές οφειλές που υπάρχουν από την περσινή χρονιά. Άλλωστε οι περισσότεροι παίκτες κατανοούν τις προσπάθειες

της διοίκησης να βρει οικονομικούς πόρους και είναι γνωστό ότι η διοίκηση του Πανσερραϊκού διατηρεί άριστες σχέσεις με την «παλιά φρουρά» της ομάδας. Η κίνηση για αποχή από πλευράς παικτών έγινε περισσότερο για να «χτυπήσουν» το καμπανάκι ενώ η δημοσιοποίηση του θέματος ίσως να φέρει και θετικά αποτελέσματα αφού οι φίλαθλοι της ομάδας συνειδητοποίησαν ότι ο σύλλογος τους χρειάζεται πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Άλλωστε όσον αφορά τους παίκτες, η αλήθεια είναι ότι όπως αυτοί στήριξαν την ομάδα στα δύσκολα κάνοντας υπομονή πέρυσι για καθυστέρηση των πληρωμών έτσι και η διοίκηση στήριξε αυτούς αφού τους έχει ως πρώτες επιλογές και προσπάθησε πέρυσι έστω και με μικρά συμβόλαια να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους σε μια περίοδο που πολλοί συνάδελφοι τους έχαναν την εργασία τους στα μέσα της χρονιάς (οι παίκτες Πανθρακικού και Καλλονής). Ίσως αυτό να είναι και η αιτία που από την διοίκηση ενοχλήθηκαν από τη στάση κάποιων παικτών αλλά και οι δυο πλευρές είναι αποφασισμένες να βάλουν νερό στο κρασί τους για το καλό του σωματείου. Βέβαια η διοίκηση και οι φίλαθλοι επιδοκιμάζουν παίκτες που ενώ είχαν καλές προτάσεις παρέμειναν στο σύλλογο με τον οποίο έχουν ένα συναισθηματικό δέσιμο (όπως ο Δημήτρης Γκούρτσας και ο Στέργιος Τσιμίκας) ενώ οι αλήθεια είναι ότι πολλοί παίκτες «παίζουν με τη φωτιά» αφού αν τα αποτελέσματα για αναζήτηση χρημάτων ήταν αρνητικά αυτοί θα έμεναν χωρίς ομάδα (τελειώνει η μεταγραφική περίοδος).

Από την πλευρά του ο Σάκης Αναστασιάδης, μαθημένος στα δύσκολα, αλλά και ο άμεσος συνεργάτης του Νίκος Κατσαβάκης «βάζουν πλάτη» και προσπαθούν με συζητήσεις με τους παίκτες να κρατήσουν καλό το κλίμα στην ομάδα. Όσο για τα χρήματα που αναμένεται να μπούνε στα ταμεία της ομάδας η διοίκηση είναι σίγουρη ότι αυτό θα γίνει αφού οι ενέργειες από Κωνσταντίνο Νικόλτσιο από την Αθήνα και Χρήστου Κοράκη από Θεσσαλονίκη και Σέρρες συνεχίζονται με τον τελευταίο να το έχει κάνει προσωπική υπόθεση το να μείνει ο σύλλογος «ζωντανός» αφού και ως φίλαθλος της ομάδας (από νεανική ηλικία παρακολουθούσε τα παιχνίδια από την «ιστορική» θύρα 5) δεν θα ήθελε να συνδεθεί το όνομα του με την καταστροφή του Πανσερραϊκού. Για αυτό ο Χρήστος Κοράκης ξεκίνησε επαφές με φορείς και επιχειρηματίες του Νομού ενώ έχει καταλάβει ότι ο Πανσερραϊκός δεν πρέπει να ανοίγει μέτωπα και ούτε να δημιουργεί «φανταστικούς» εχθρούς στις Σέρρες. Το επόμενο βήμα είναι να γίνει το άνοιγμα στη Σερραϊκή κοινωνία όπως προανήγγειλε με συνέντευξη του στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Νικόλτσιος. Προέχει όμως το οικονομικό που αναμένεται (αυτό όλοι εύχονται) στις αρχές της εβδομάδας. Στη συνέχεια η ομάδα θα πάει στο Βώλακα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Βέβαια αν όλα πάνε καλά πρέπει οι παράγοντες του Πανσερραϊκού να βρούνε τις λύσεις αφού ακόμα ένα (το τρίτο στη σειρά) «θερμό» καλοκαίρι δεν θα το αντέξει ο σύλλογος που ήδη δέχτηκε πολλά «χτυπήματα» στο γόητρο και στην ιστορία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα