Επιστροφή με χαμόγελα

00:04 29/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη βάση τους επέστρεψαν ο προπονητής και οι παίκτες του Πανσερραϊκού μετά την προετοιμασία που πραγματοποίησαν για μια εβδομάδα στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας.

Τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παικτών του Πανσερραϊκού δείχνουν την αλλαγή του κλίματος στην ομάδα. Οι παίκτες που πέρασαν ένα δύσκολο καλοκαίρι αφού η ομάδα έφτασε στο χείλος του γκρεμού διαισθάνονται την αλλαγή που δρομολογείται στο σύλλογο. Τα χρήματα που στέλνει ο επενδυτής από τη Γερμανία έχουν βοηθήσει σε αυτό αφού η ομάδα επέστρεψε στην κανονικότητα.

Ο Περικλής Αμανατίδης ήθελε η ομάδα να πάει έστω για λίγες μέρες σε ένα αθλητικό κέντρο και η επιλογή του τον δικαίωσε αφού αυτές τις μέρες είχε την ευκαιρία να περάσει τη φιλοσοφία του, να γνωρίσει καλύτερα τους νέους του παίκτες, να πετύχει το δέσιμο παλιών και νέων αλλά και τη συσπείρωση όλων στην ομάδα.

Μετά το νικηφόρο παιχνίδι κυπέλλου με τον Εργοτέλη ο Πανσερραϊκός είχε αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια

Φιλικό στο Κιλκίς

Ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του σε ένα φιλικό παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στο Κιλκίς με αντίπαλο τον Κιλκισιακό. Μια ομάδα Γ εθνικής κατηγορίας με προπονητή τον Σερραίο Λεωνίδα Υφαντίδη με καταγωγή από το Λιθότοπο. Ο προπονητής των «λιονταριών» αναζητά κι έναν δυνατό αντίπαλο για το επόμενο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου που ίσως αυτός να είναι η Ξάνθη αφού δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στη Σούπερ Λιγκ.

Έρχεται ο επενδυτής

Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στις Σέρρες ο επενδυτής που θα πάρει στα χέρια του τις μετοχές της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Ο επιχειρηματίας με έδρα τη Γερμανία και καταγωγή από τις Σέρρες (ακούγεται ότι είναι από το Χείμαρρο) έχει δώσει μέχρι στιγμής στην ομάδα πάνω από 150 χιλιάδες ευρώ και όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν θέλει να κάνει τον Πανσερραϊκό πρωταγωνιστή τα επόμενα χρόνια με υγιείς βάσεις, ακαδημίες, αθλητικό κέντρο κ.α. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στις Σέρρες ο συνεργάτης του Αντώνης Βούρτσης που συγκεντρώνει στοιχεία, κάνει τις επαφές και αξιολογεί ότι αφορά την ομάδα. Μάλιστα στους στόχους του είναι να γίνει μια παρουσίαση των νέων παικτών και των εισιτηρίων διαρκείας αρχές της εβδομάδας με πιθανή μέρα τη Δευτέρα. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα του γενικού αρχηγού και του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος ενώ μέσα στον μήνα θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών.

Ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος με τον Πρόεδρο Λεωνίδα Λεουτσάκο και τον πρόεδρο της ΚΕΔ Βίτορ Περέιρα

Έναρξη πρωταθλήματος στις 22 Οκτωβρίου

Ο αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Γιαννόπουλος και ο Χρήστος Κοράκης εκπροσώπησαν τον Πανσερραϊκό στη σημερινή συνεδρίαση της Football league. Άλλωστε ο πρώτος είναι Αντιπρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Οι ομάδες αποφάσισαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 22 Οκτωβρίου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών οι φίλαθλοι θα παρακολουθούν φέτος τα παιχνίδια της Football league κυρίως από την ΕΡΤ2 κάθε Σάββατο και Δευτέρα.

Ο Σάκης Αναστασιάδης από τα… κόκκινα στα μπλε του Ηρακλή

Ο Σάκης Αναστασιάδης στον Ηρακλή

Δεν έμεινε χωρίς ομάδα πολύ καιρό ο Σάκης Αναστασιάδης. Ο πρώην προπονητής του Πανσερραϊκού ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι είναι για… δύσκολες αποστολές.

Keywords
Τυχαία Θέματα