Επισκέψεις στα χωριά για έργα

10:03 13/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τις τοπικές κοινότητες Κερασίων και Δαφνών επισκέφθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος είδε από κοντά τα έργα που γίνονται στα δύο χωριά, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.

Αρχικά ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τα Κεράσια και είδε τις πλατείες Αγίου Γεωργίου, Ελ. Βενιζέλου και του πρώην Δημοτικού Σχολείου, καθώς και τους δρόμους του οικισμού όπου έγινε η ανάπλαση. Τόσο στις πλατείες όσο στα σοκάκια του χωριού τοποθετήθηκαν κυβόλιθοι και μπήκε νέος αστικός

εξοπλισμός, ενώ κατασκευάστηκε δίκτυο όμβριων υδάτων για την συλλογή των νερών της βροχής και έγινε η σύνδεση του με το υφιστάμενο δίκτυο. Παράλληλα έγιναν εργασίες αποκατάστασης φθορών στους δρόμους και τοποθετήθηκε στηθαίο για την αποφυγή ατυχημάτων.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου με την έκπτωση έφτασε στο ποσό των 160.225 ευρώ, και χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους του Δήμου.
Στη συνέχεια ο κ. Λαμπρινός επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Δαφνών, συζήτησε για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή και είδε πως εξελίσσεται το έργο στον αγροτικό δρόμο στην περιοχή «Ξερολιά». Σε δηλώσεις του επισήμανε ότι «με ουσιαστικές παρεμβάσεις, όπως αυτή που έγινε στα Κεράσια, μπορεί να αλλάξει η όψη των οικισμών μας. Παράλληλα με έργα που συμβάλλουν στην αγροτική ανάπτυξη, όπως αυτός ο δρόμος που κατασκευάζεται στην περιοχή των Δαφνών, προσπαθούμε με τις δυνάμεις που διαθέτουμε να στηρίξουμε τους ανθρώπους της ενδοχώρας. Οι προσπάθειες μας ως Δημοτική Αρχή και προς την κατεύθυνση αυτή συνεχίζονται.»

Keywords
Τυχαία Θέματα