Έπιασε δουλειά ο Γεωργιάδης στον ΑΟ Τρίκαλα

20:43 5/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πρόσληψη του Γιώργου Γεωργιάδη ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα μετά την απομάκρυνση του Θανάση Μπάρδα. Η Θεσσαλική ΠΑΕ συμφώνησε για συνεργασία ενός έτους, με τον προπονητή Γιώργο Χ. Γεωργιάδη.
Η συμφωνία με τον Γεωργιάδη σφραγίστηκε παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Χρήστου Γιαλιά, ενώ στις συζητήσεις παραβρέθηκε και ο Κώστας Παρδάλης. Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα καλωσορίζει στην οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Στη τεχνική ηγεσία μαζί με τον Γεωργιάδη θα συνεχίσει κανονικά ο γυμναστής Κώστας Λιάπης και προπονητής τερματοφυλάκων Γιόζεφ Βάντζικ. Απομένει να ανακοινωθεί και ο βοηθός προπονητής της ομάδας. Ο νέος προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα έπιασε αμέσως δουλειά και το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση στο γήπεδο Φλαμουλίου.

Νωρίτερα ο απερχόμενος τεχνικός σύμβουλος, Σταύρος Ψιμουλάκης αποχαιρέτησε το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους συνεργάτες του , τους οποίους και ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία που είχαν. Εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές ένας εκ των αρχηγών του ΑΟΤ, Αχιλλέας Σαρακατσάνος ευχαρίστησε τον κ. Ψιμουλάκη τόσο για το γεγονός ότι ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος όσο και για το γεγονός πως οι περισσότεροι από αυτούς ήταν επιλογή του. Ακολούθησε η παρουσίαση του νέου προπονητή από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Χρήστος Γιαλιά ο οποίος στην ομιλία του τόνισε στο ποδοσφαιρικό τμήμα πως είναι συνεπής απέναντι τους και τους ζήτησε να πράξουν αυτά που είχαν δεσμευτεί όταν υπέγραφαν στον ΑΟΤ. Αναφερόμενος στον κ. Γεωργιάδη επεσήμανε πως αν και τον «ενόχλησαν» 23 προπονητές αυτός επέλεξε τον συγκεκριμένο τεχνικό.
Στην συνέχεια μίλησε ο νέος προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα που τόνισε στους παίκτες πως θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να επιτευχθούν οι στόχοι και πως είναι όλοι τους καλοί ποδοσφαιριστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα