Ενημερωτικές εκδηλώσεις για το Leader στη Λήμνο

11:40 26/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Αναπτυξιακή Λήμνου Α.Ε. – Α.Ν.Ε.Λ. Α.Ε. σε συνεργασία με τον Δήμο Λήμνου διοργανώνουν την Πέμπτη 28.07.2016 στις 20:30 στη Μύρινα στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα», και στις 29.07.2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:30 στην Δημοτική Κοινότητα Μούδρου (Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου «Παύλος Κουντουριώτης» – Μούδρος), εκδηλώσεις ενημέρωσης – διαβούλευσης στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER (CLLD) για την περίοδο 2014-­2020 καθώς και του αντίστοιχου προγράμματος της Αλιείας.

Το σχέδιο του Τοπικού Προγράμματος, με προτεινόμενη περιοχή εφαρμογής την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου (νησιά Λήμνος και Άγιος Ευστράτιος), θα σχεδιαστεί μέσω της «από κάτω προς τα πάνω» προσέγγισης ως προϊόν διαβούλευσης με τους αντιπροσωπευτικούς Φορείς της περιοχής και με τον τοπικό πληθυσμό.

Οι εκδηλώσεις στοχεύουν στην ευρεία δημοσιοποίηση και στην καταγραφή απόψεων, προτάσεων, ιδεών καθώς και του επενδυτικού ενδιαφέροντος από τους Φορείς και τον τοπικό πληθυσμό των Δήμων Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, ώστε το νέο πρόγραμμα να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη τοπική αναπτυξιακή στρατηγική.

Τα στελέχη της Α.Ν.Ε.Λ. Α.Ε. θα παρουσιάσουν το περιεχόμενο και τις δυνατότητες του νέου προγράμματος LEADER 2014-2020 και του αντίστοιχου προγράμματος της Αλιείας (κατηγορίες έργων, δικαιούχοι, ύψος ενίσχυσης, επιλέξιμες δαπάνες, κ.λπ.).

Keywords
Τυχαία Θέματα