Ελπίδα Σκουτάρεως: Τάραξε τα… νερά με Καπετάνο

00:27 27/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση πραγματοποίησε η Ελπίδα Σκουτάρεως αποκτώντας τον έμπειρο Κώστα Καπετάνο.

Ο 33χρονος μέσος με 138 συμμετοχές στην Α εθνική και 89 στη Β εθνική ντύθηκε στα πράσινα και αναμένεται να βοηθήσει με την μεγάλη εμπειρία του την Ελπίδα Σκουτάρεως στην παρθενική συμμετοχή της στη Γ εθνική κατηγορία.

Βράβευση του Κώστα Καπετάνου για το καλύτερο γκολ της 12ης
αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ την περίοδο 2009-10 (με Ολυμπιακό Βόλου)

Ο Κώστας Καπετάνος με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα και αδελφό τον Παντελή Καπετάνο έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων κι έχει αγωνιστεί σε μεγάλους συλλόγους της χώρας όπως ο Πανιώνιος, ο Ηρακλής, ο Άρης και η Καλαμαριά ενώ στο πλούσιο βιογραφικό του βρίσκονται και οι Κοζάνη, Κέρκυρα, Πανθρακικός, Ολυμπιακός Βόλου, Α.Ε. Καραϊσκάκης και Νάουσα. Ο Καπετάνος έχει και τέσσερις συμμετοχές στα Ευρωπαϊκά κύπελλα με τον Ηρακλή και τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων» που συνοδεύτηκε με φωτογραφία του Κώστα Καπετάνου με τη νέα φανέλα της Ελπίδας Σκουτάρεως:

«Η μεγάλη βόμβα που ετοίμαζε η διοίκηση της Ελπίς Σκουτάρεως για να ξεσηκώσει τον φίλαθλο κόσμο της και να κερδίσει ακόμη περισσότερους έφτασε… Η διοίκηση έκανε τα πάντα για να καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή πρώτης τάξεως που αγωνίστηκε επί σειρά ετών στα μεγάλα σαλόνια της Α’ Εθνικής. Το όνομα που «σκάει η βόμβα» ακούει στο όνομα του Κώστα Καπετάνου που μόλις έχει περάσει με επιτυχία τα εργομετρικά τεστ του εργοφυσιολόγου της ομάδας, Κώστα Σιδηρόπουλου και έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο πολύπειρος μέσος που έχει κάνει πράγματα και θαύματα φορώντας «βαριές» φανέλες της Superleague όπως του Απόλλωνα 1926,του Άρη, του Πανιωνίου, του Πανθρακικού, του Ολυμπιακού Βόλου και φυσικά του Ηρακλή έρχεται να προσφέρει τη μεγάλη του εμπειρία στην ομάδα και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί γι αυτήν. Φυσικά είναι και αυτός που προδίδει τη νέα εμφάνιση της Ελπίς Σκουτάρεως. Φωτογραφήθηκε με την νέα φανέλα με την οποία η ομάδα μας θα συμμετάσχει στην νέα αυτή πρόκληση της Γ’ Εθνικής και είναι φυσικά στα χρώματα του πρασίνου άσπρου.

Πρώτη κλήση στην Εθνική Ελπίδων στις 03.02.2004

Τον καλωσορίζουμε λοιπόν τον Κώστα στη νέα του μεγάλη οικογένεια αυτή της Ελπίς Σκουτάρεως, του ευχόμαστε ότι καλύτερο με υγεία πάνω απ όλα και να καταφέρει και αυτός μαζί με τους υπόλοιπους να υλοποιήσουν τους στόχους της διοίκησης».

Τη Δευτέρα η πρώτη

Η Ελπίδα Σκουτάρεως με ανακοίνωση της απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της ενόψει της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας για τη νέα περίοδο που θα γίνει τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στα γήπεδα της ομόνοιας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελπίς Σκουτάρεως απευθύνει κάλεσμα προς τους φιλάθλους της, τον ποδοσφαιρικό κόσμο και τα ΜΜΕ, τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, λίγο μετά τις 18:00, στα γήπεδα της Ομόνοιας, στην επίσημη, ανοιχτή, πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά. Το παρών θα δώσουν και όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

«ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ»
«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»
«ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ»

Keywords
Τυχαία Θέματα