Ελπίδα Σκουτάρεως: Ομάδα από… μέταλλο νίκησε το Σιδηροχώρι

08:15 23/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρώτη της εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Ελπίδα Σκουτάρεως που κέρδισε με σκορ 2-1 στην Κομοτηνή τη Δόξα Σιδηροχωρίου για την 4η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλλου πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση πήρε όμως ένα σημαντικό τρίποντο ψυχολογίας που τη διατηρεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σε ακόμα ένα παιχνίδι η Ελπίδα Σκουτάρεως έπαιξε λαβωμένη χωρίς τρεις παίκτες

της (τους τραυματίες Νύρλα, Νικολίτσα και Γαλακτερό) αλλά όσοι αγωνίστηκαν έπαιξαν με ψυχή και δύναμη κατακτώντας μια μεγάλης αξίας νίκη.

Το φιλμ του αγώνα

2ο Σουτ του Κρασώνη άουτ

14ο Μετά από μπαλιά στον κενό χώρο από τον Δαγκούλη ο Δημήτρης Στεφανίδης, βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα Βασιλείου σούταρε, απέκρουσε ο τελευταίος αλλά και πάλι ο Στεφανίδης με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 0-1.

21ο Σουτ του Μουρατίδη, ο Ταταρίδης μπλόκαρε τη μπάλα.

33ο Πέναλτι για τους γηπεδούχους μετά από ανατροπή του Μαυράκη, το εκτέλεσε εύστοχα ο παίκτης που το κέρδισε και ισοφάρισε σε 1-1.

48ο Ο Μουρατίδης βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακας της Ελπίδας, σούταρε και έδιωξε σωτήρια τη μπάλα ο Μουσικάκης.

63ο Ο Καπετάνος εκτέλεσε φάουλ και ο Γιώργος Παπαβασιλείου με κεφαλιά έκανε το 1-2.

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Βασιλείου, Λεφής (81ο Ηλιόπουλος), Μίλερ, Πλαστάρας, Χατζήπαπα, Μαυράκης, Γάϊδας, Ανυφαντάκης, Μουρατίδης (88ο Παγώνης), Κρασώνης (69ο Κούτρας), Σαμαράς (69ο Τζορτανίδης).

ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Ταταρίδης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης (46Ο Πασχαλούδης), Κωφοκώτσιος (78ο Κασμερίδης), Μουσικάκης, Δαγκούλης, Στεφανίδης Δ., Κεχαγιάς, Στεφανίδης Ν., Καπετάνος (88ο Ζυγκερίδης), Μίγκας (46ο Παπαβασιλείου).

Keywords
Τυχαία Θέματα