Ελπ. Σκουτάρεως: Με… Γεράκη «πέταξε» στην κορυφή

23:48 21/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της Γ εθνικής (μαζί με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου) βρέθηκε η Ελπίδα Σκουτάρεως κερδίζοντας με σκορ 2-1 τον Άρη Αβάτου.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλλου πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με ανατροπή κόντρα σε μια ομάδα που προερχόταν από μια σειρά καλών αποτελεσμάτων. «Χρυσός» σκόρερ και αλλαγή για τους «πράσινος» ήταν ο Νίκος Γεράκης που στο 90ο διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 26ο με τον Βασίλη Λαζαρίδη. Ο Ανέστης Παναγιωτίδης στο 63ο κατάφερε να ισοφαρίσει πετυχαίνοντας στην τρίτη του συμμετοχή

το πρώτου του τέρμα με τη φανέλα της Ελπίδας Σκουτάρεως και στην εκπνοή του αγώνα ο Νίκος Γεράκης μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς πέτυχε το νικητήριο γκολ.

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Ταταρίδης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κωφοκότσιος, Μουσικάκης, Πασχαλούδης, Νικολαΐδης, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης, Καπετάνος, Ζιγκερίδης. Στον πάγκο: Μόσχος, Γεράκης, Ταχματζίδης, Καστανιώτης, Παπαβασιλείου, Κασμερίδης, Στεφανίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Ταχτσίδης, Λαζαρίδης, Χαριτίδης, Ευθυμιάδης. Στον πάγκο: Κουτίνης, Καλαϊτζίδης, Γκέκας, Βασιλειάδης Γ., Μελισσόπουλος Μ., Μελισσόπουλος Ν., Κελεσίδης. Διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνης(ΕΠΣ Πέλλας), Βοηθοί: Μεταξιώτης, Μποζατζίδης(ΕΠΣ Μακεδονίας)

Keywords
Τυχαία Θέματα