Εκδήλωση του ΚΕΠ Υγείας του δήμου Τεμπών

18:43 12/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκδήλωση διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης Υγείας του Δήμου Τεμπών στην αίθουσα του Δημοτικού Διαμερίσματος Συκουρίου για τις προληπτικές εξετάσεις που αφορούν τον καρκίνο του προστάτη και του παχέος εντέρου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησε η υπεύθυνη του ΚΕ.Π Υγείας, δημοτική σύμβουλος Γεωργία Τσιόπα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μίλησαν για θέματα υγείας, οι γιατροί Μάριος Ξηρομερίτης με θέμα προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του προστάτη και Κων/νος Ανδριτσόπουλος με θέμα προληπτικές εξετάσεις για το καρκίνο του παχέος εντέρου. Στην

εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος που στον σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για την νέα δομή στο Δήμο, για το ΚΕ.Π Υγείας και την λειτουργία αυτού, ευχαρίστησε τους γιατρούς για την παρουσία τους και όλους τους παρευρισκόμενους. Παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και σε άλλα τοπικά Διαμερίσματα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος Κων/νος Νταφούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Έξαρχος, ο Πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου Λάμπρος Ζάρρας, ο Πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου Γεώργιος Καλότυχος, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Όσσας Ιωάννης Μπίκας, η πρόεδρος τοπικής κοινότητας Κυψελοχωρίου Πηλία Σουκουβέλου, η Συντονίστρια Μαυρουδή Μαρία όπως και το προσωπικό των κινητών μονάδων της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα