Εκδηλώσεις του 34ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας στο Μουζάκι

15:18 6/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα πλούσιο τετραήμερο συναυλιών με διακεκριμένα σύνολα και σολίστ από την Ελλάδα και το εξωτερικό επιφυλάσσει το 34ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας στου φίλους του στο Μουζάκι από 7-10 Ιουλίου 2016. Σε συνέχεια των περσινών εκδηλώσεων του Ιουλίου που στέφτηκαν με μεγάλη επιτυχία και της 8ης Διεθνούς συνάντησης σχολικών χορωδιών που πραγματοποιήθηκαν στο Μουζάκι, αρχίζει αύριο στις 9:30μ.μ. στον Αίθριο χώρο του Mouzaki Palace Hotel, ένα εντυπωσιακό

τετραήμερο εκδηλώσεων.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας έχοντας ως στόχο την αποκέντρωση των εκδηλώσεων του και την επαφή ευρύτερων λαϊκών στρωμάτων με την ποιοτική μουσική, το χορωδιακό τραγούδι, την όπερα, την Τζαζ, την μουσική δωματίου, υλοποιεί εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη του Νομού όπως πρόσφατα το τριήμερο συναυλιών στη Λίμνη Πλαστήρα.

Το 34ο Διεθνές Φεστιβάλ το επόμενο τετραήμερο μεταφέρεται στον εξωτερικό χώρο του Mouzaki Palace Hotel, όπου θα εμφανιστούν αξιόλογοι καλλιτέχνες, σολίστ και μουσικά σύνολα από Ελλάδα και Σερβία προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο τετραήμερο μουσικών εκδηλώσεων υψηλής ποιότητας.
Ειδικότερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
I. ΠΕΜΠΤΗ 7/7/2016 ΤΟ ΄΄ΤRIO ECHO’’ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΑ (ΠΙΑΝΟ- ΦΛΑΟΥΤΟ -ΦΩΝΗ)
Διακεκριμένοι σολίστ, καθηγητές της Μουσικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Niς (Σερβία), θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα, Κλασικής και Σερβικής Μουσικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα