Εισαγωγή μαθήτριας του Μουσικού Σχολείου Λάρισας στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης

21:36 29/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την εισαγωγή της στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης πέτυχε η μαθήτρια Αναστασία -Πηγής Χαλκιά της Α΄ τάξης Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Λάρισας. Πρόκειται για μια μεγάλη και σημαντική διάκριση καθώς είναι το μοναδικό κρατικό ωδείο στην Ελλάδα, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μουσικών Πανεπιστήμιων και Ωδείων καθώς και της Ένωσης Ωδείων της Μεσογείου, εποπτευόμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ΥΠ.ΠΟ.Α.


H Αναστασία – Πηγή Χαλκιά έλαβε μέρος

στις εισαγωγικές εξετάσεις (για την εισαγωγή – εγγραφή νέων σπουδαστών) στη σχολή Φλάουτου, ερμηνεύοντας: KOHLER, 12 STUDI DI MEDIA DIFFICOLTA PER IL FLAUTO, STUDI 6 και μέρος της Sonata του Mozart – Alla turca for flute.

Η πενταμελής επιτροπή απαρτιζόταν από την κ.Λόλα-Θεοδώρα Τότσιου, Διευθύντρια του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, τις κ.κ. Αθανασάκη Iωάννα και Χατζή Mαλάμα, καθηγήτριες Φλάουτου στο Κ.Ω.Θ και από σολίστες Φλάουτου στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
Η Διεύθυνση και ο σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου τη συγχαίρει και της εύχεται πάντα μουσικές διακρίσεις και επιτυχίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα