ΕΙΝΑΠ: Καλύπτουμε την κινητοποίηση των «ελαστικά» εργαζομένων στις 12 Ιουλίου

14:53 11/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στα τρέχοντα εργασιακά ζητήματα των «ελαστικών» εργαζομένων και των επικουρικών γιατρών, αναφέρεται η ΕΙΝΑΠ.

To συνδικαλιστικό όργανο των νοσοκομειακών γιατρών της Αθήνας και του Πειραιά, τονίζει πως: «Η ΕΙΝΑΠ χρόνια τώρα αγωνίζεται για σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους όσοι εργάζονται

με ελαστικές σχέσεις εργασίας στα νοσοκομεία.
Δεν κάνει διαχωρισμούς ανάμεσα σε επικουρικούς, εργαζόμενους στο ΚΕΕΛΠΝΟ, εργαζόμενους μέσω ΟΑΕΔ και εργολαβικούς εργαζόμενους σε καθαριότητα, σίτιση, φύλαξη, τεχνικές υπηρεσίες.

Κάθε κινητοποίησή μας έχει ως προμετωπίδα τις μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σύμφωνα με τις ανάγκες.
Κάτω από αυτό το σκεπτικό καλύπτουμε όλους τους συναδέλφους που είναι μέλη των τοπικών σωματείων και θέλουν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση στις 12/07/17″.

Eπίσης η ΕΙΝΑΠ σε άλλη ανακοίνωσή της, αναφέρεται στις λίστες των επικουρικών γιατρών στα νοσοκομεία. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η θέση της ΕΙΝΑΠ είναι γνωστή για τις μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία.

Η πολιτική που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει σε μεγάλες ελλείψεις στο ΕΣΥ.

Γι’ αυτό η ΕΙΝΑΠ απαιτεί να μην απολυθεί κανένας συνάδελφος επικουρικός. Ζητά να χρησιμοποιηθούν άμεσα όλοι οι συνάδελφοι που είναι στις λίστες ώστε να καλυφθούν τα τεράστια κενά.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι λύσεις είναι στους κοινούς μας αγώνες για άμεσες μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για ένα αποκλειστικά δημόσιο σύστημα υγείας σύμφωνα με τις ανάγκες της κοινωνίας».

Σχετική είδηση: ΠΟΕΔΗΝ: Κινητοποίηση των «ελαστικών» εργαζόμενων σε ΕΣΥ – Πρόνοια – ΕΚΑΒ

Keywords
Τυχαία Θέματα