Ειδήσεις από την ΕΡΤ Καβάλας

10:38 13/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Δελτίο τοπικών ειδήσεων

Καβάλα: «Να τελειώνουμε με το πελατειακό κράτος στην Πρόνοια»
Να τελειώνουμε με το πελατειακό κράτος στην Πρόνοια, ήταν το μήνυμα της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου, σε συνέντευξη Τύπου στην Καβάλα, όπου παρουσίασε το νέο νόμο πλαίσιο για την πρόνοια.
Όπως ανέφερε, στα σχέδια του υπουργείου είναι η δημιουργία μιας ενιαίας οριζόντιας πλατφόρμας για τους ωφελούμενους, όλους τους φορείς κοινωνικής προστασίας και όλα τα

προγράμματα, με σκοπό να υπάρχει άμεση πληροφόρηση και ένταξη των ενδιαφερομένων χωρίς άλλες παρεμβάσεις.
Η κ.Φωτίου συναντήθηκε με τους 200 περίπου εργαζόμενους της ΒΦΛ οι οποίοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του σωματείου, Νίκο Βογιατζίδη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα θέματα ασφαλείας του εργοστασίου.
Η κ.Φωτίου, στο πλαίσιο γενικότερης περιοδείας της στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, επισκέφθηκε όλες τις δημόσιες δομές κοινωνικής πρόνοιας.

Καβάλα: Επίτιμος Δημότης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Την απόδοση τιμών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο με την ανακήρυξή του σε επίτιμο δημότη της πόλης αποφασίζει σήμερα (Δευτέρα) στις 7 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας.
Θα ακολουθήσει στις 7.

Keywords
Τυχαία Θέματα