Δυτική Μακεδονία: Τα σημεία όπου χρειάζονται αλυσίδες στην Δυτική Μακεδονία

09:05 20/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με δυσκολία σε πολλά σημεία εξακολουθεί να διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας.

Στο Νομό Γρεβενών η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό διεξάγεται κανονικά. Σε όλο το υπόλοιπο Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, της περιφερειακής ενότητας Γρεβενών, η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.

Στο Νομό Καστοριάς η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται

κανονικά, εκτός από το 29ο έως το 34ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Αμυνταίου, από το 18ο έως το 28ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 35ο έως το 48ο χλμ. επαρχιακής οδού Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης) και σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο όπου η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή χειμερινά ελαστικά.

Στο Νομό Κοζάνης η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό και στον κάθετο άξονα Α-29 Σιάτιστα – Κρυσταλοπηγή, καθώς και σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Στο Νομό Φλώρινας η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Φλώρινας, μέχρι τη διασταύρωση Αμυνταίου, διεξάγεται κανονικά. Στο υπόλοιπο Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί από το 4ο έως το 18ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Φλώρινας – Θεσσαλονίκης, λόγω φθορών του οδοστρώματος. Η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Φλώρινας – Θεσσαλονίκης.

Δυτική Μακεδονία: Σχολεία

Κλειστά θα είναι σήμερα Παρασκευή τα σχολεία στους δήμους Βοϊου, Γρεβενών, Φλώρινας, Άργους Ορεστικού, Νεστορίου. Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στα σχολεία των δήμων Εορδαίας, Καστοριάς.

Στο δήμο Σερβίων Βελβεντού δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού, ενώ στις Δημοτικές Ενότητες Σερβίων και Βελβεντού τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μία διδακτική ώρα αργότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα