Δυτική Μακεδονία: Κριτική και αποκλίσεις στο περιφερειακό συμβούλιο

09:09 29/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συγκλίσεις και αποκλίσεις στη διάρκεια του χθεσινού περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας. Κατά πλειοψηφία πέρασε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας, δήμου Καστοριάς και Δημοτικής Επιχείρησης για τη μεταφορά των λυμάτων της πόλης, λόγω της αναβάθμισης του αντλιοστασίου. Κατά πλειοψηφία επίσης εγκρίθηκε η τροποποιητική απόφαση της Περιφέρειας για το ποσό των 500 ευρώ που θα δίνεται μηνιαίως σε 50 επικουρικούς γιατρούς που έχουν προσληφθεί ή θα προσληφθούν στα Νοσοκομεία της περιοχής.

Κριτική από

πλευράς του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιώργου Δακή για τη στάση του περιφερειάρχη, Θόδωρου Καρυπίδη στο θέμα της ΔΕΗ και της επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Γεωργίας Ζεμπελιάδου για την εκδήλωση «Κερνάμε Ελλάδα», που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων Κοζάνης.

Κριτική άσκησε η κ. Ζεμπελιάδου και για την προγραμματική σύμβαση με το ΤΕΙ για την εκπόνηση της μελέτης της ενεργειακής και αισθητικής αναβάθμισης των γεφυρών του Πολυφύτου και Ρυμνίου, όπως επίσης του δρόμου προς τη Νεράιδα και του μικρού λιμανιού της λίμνης Πολυφύτου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα