Δυναμική η παρουσία της Σάμου στην έκθεση της Σμύρνης

13:34 13/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή της Σάμου στην Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης «TRAVEL TURKEY IZMIR 2017», που πραγματοποιήθηκε από 7 έως και 10 Δεκεμβρίου.

Οι επισκέπτες αλλά και οι επαγγελματίες του τουρισμού που επισκέφτηκαν τον χώρο που φιλοξενούσε το περίπτερο της Σάμου, εξέφρασαν τον θαυμασμό τους και απόλαυσαν εικόνες από το νησί

. Το γλυκό κρασί, το ούζο και φυσικά η σούμα που υπήρχε ως κέρασμα άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους επισκέπτες .

Το Επιμελητήριο Σάμου και πάλι χρηματοδότησε την ενοικίαση και την κατασκευή ενός χώρου που ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις των μελών του .

Σημαντική ήταν η βοήθεια όλων των επαγγελματιών από την Σάμο και των συνεργατών τους που μαζί με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σάμου και με προσωπική εργασία κατάφεραν να υπάρξει μια δυναμική παρουσία στο περίπτερο και τις τέσσερις ημέρες που διήρκεσε η έκθεση . Εξάλλου ο σύλλογος ενοικιαζομένων δωματίων που πρωτοστάτησε στην διοργάνωση της αποστολής ευχαρίστησε τις επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς που προσέφεραν τα είδη τους για τις ανάγκες της έκθεσης , αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή προσπάθεια που έγινε με την επιμονή τον επαγγελματιών του τουρισμού και την αμέριστη βοήθεια του Επιμελητηρίου Σάμου που έδειξε για άλλη μία φορά ότι είναι δίπλα στους επιχειρηματίες .

«Η νέα Τουριστική περίοδος, που θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο και θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2018, ελπίζουμε και θέλουμε να είναι περισσότερο επιτυχημένη για όλους τους κλάδους που ασχολούνται με το τουριστικό προϊόν και ευχόμαστε να έχει συμβάλει για μία ακόμα φορά η συμμετοχής μας στην έκθεση της Σμύρνης σε ένα ακόμα μεγαλύτερο αριθμό επισκέψεων. Ξεκινήσαμε ήδη τον σχεδιασμό μας για το επόμενο ραντεβού μας στην Σμύρνη από 6 έως 9 Δεκεμβρίου 2018» ανέφερε ο πρόεδρος των ενοικιαζομένων δωματίων της Σάμου Νίκος Στεφανής μετά το τέλος της Έκθεσης στην Σμύρνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα