Δρομική εκδήλωση στη Σαμοθράκη-«τρέχουμε με τα κατσίκια»

15:24 25/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τριήμερη δρομική εκδήλωση Running with the Coats, «τρέχουμε με τα κατσίκια,» διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά από 15-17 Σεπτεμβρίου το ξενοδοχείο Mariva Bungalows στη Σαμοθράκη.
Το «Running with the Coats» έχει τρείς διαφορετικές διαδρομές .Η πρώτη είναι ασφάλτινη μήκους 14χλμ και θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου , με αφετηρία το λιμάνι της Καμαριώτισσας και τερματισμό τα Θέρμα .Η δεύτερη διαδρομή η οποία έχει τεχνική δυσκολία θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στην κορυφή του Σάος και είναι περίπου

20 χλμ ,ενώ η τρίτη στις 17 Σεπτεμβρίου θα είναι απ΄6-8 χλμ και θα συνδυαστεί με αποθεραπεία και αναζωογόνηση στις βάθρες και στους καταρράκτες της περιοχής των Θέρμων.
«Το Running with the Coats, είναι καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία δεν είναι αγώνας ,δεν έχει χρονόμετρο,» ανέφερε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο διοργανωτής της δρομικής εκδήλωσης κ. Μισύρης Δημήτρης, υπογραμμίζοντας πως « στόχος της εκδήλωσης είναι να έρθουν δρομείς και από κοντά και από μακριά προκειμένου να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού.»
«Η περσινή διοργάνωση είχε 20 συμμετοχές ενώ μαζί με τους συνοδούς έφτασε τα 30 άτομα,» είπε ο κ. Μισύρης, εκφράζοντας την αισιοδοξία πως φέτος ο αριθμός αυτός μπορεί να ξεπεραστεί .
Η τιμή συμμετοχής είναι 45 ευρώ το άτομο, ενώ η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι μέχρι τις 30 Ιουλίου και υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο [email protected]

Συντάκτης :Όλγα Ορφανίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα