«Δώστε στα αθλητικά σας παπούτσια μια νέα ζωή».

10:05 1/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τουρνουά πόλο κατηγορίας παίδων διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου στο δημοτικό κολυμβητήριο Σερρών το τμήμα υδατοσφαίρισης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.

To τουρνουά εντάσσεται στις δράσεις ευαισθητοποίησης του συλλόγου κατά του ρατσισμού και της βίας, στο πλαίσιο της ένταξής της πόλης των Σερρών στο Αντιρατσιστικό δίκτυο πόλεων για την UNESCO και έχει την αιγίδα των UNESCO- ECCAR. Στο πλαίσιο αυτού του στόχου θα υλοποιηθεί κατά τη διάρκεια του τουρνουά η δράση

της «ΑΣΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΞΑΝΑ» του φορέα ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που προτείνεται από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ως πρώτη δράση στο Πόλο της Ελλάδος. Κατά την διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχουν στο κολυμβητήριο ειδικά κουτιά στα οποία θα μπορεί να τοποθετεί ο καθένας χρησιμοποιημένα, σε καλή κατάσταση, αθλητικά παπούτσια. Οι άνθρωποι του συλλόγου θα συλλέξουνε τα παπούτσια και θα τα δώσουν στους πρόσφυγες των Σερρών. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά είναι οι : ΠΑΟΚ, ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ, LEVSKI ΣΟΦΙΑΣ, ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.

Keywords
Τυχαία Θέματα