Δωρεάν εργαστήριο προετοιμασίας για εύρεση εργασίας

15:45 1/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΧΕΝ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησής της στο ζήτημα της εύρεσης εργασίας ειδικά για τους νέους, διοργανώνει βιωματικό εργαστήριο με τίτλο «JOB SPOTTING, Στοχεύω – Προετοιμάζομαι – Ενεργώ». Σκοπός του εργαστηρίου είναι η ανάπτυξη και καλλιέργεια δεξιοτήτων μεθοδολογίας, οργάνωσης, επικοινωνίας και στοχοθεσίας, προκειμένου να προετοιμαστούν οι συμμετέχοντες για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας.
Τα θέματα

που θα αναπτυχθούν είναι:
– Στόχος – πλάνο εργασίας
– Δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργατικότητας
– Ενδυνάμωση
Το εργαστήριο πραγματοποιείται σε δύο τρίωρες συναντήσεις, απευθύνεται σε νέους και νέες από 18 έως 30 ετών και παρέχεται δωρεάν. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της ΧΕΝ Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 18, 2ος όροφος), την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και κατά τις ώρες 11:00 – 14:00.
Εισηγητές:
Ιωάννα Γιουμουρτατζή, Προσωποκεντρική Σύμβουλος
Ναούμ Λιώτας, Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού
Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται ως τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο γραφείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας της ΧΕΝ Θεσσαλονίκης, στο τηλ. 2310.279.792, καθημερινά και κατά τις ώρες 9:00-15:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα