Διπλώματα γεωργικού ελκυστήρα σε 90 νέους αγρότες

20:28 20/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Διπλωμα αγροτικού ελκυστήρα παρέλαβαν χθες το πρωί απο το δημοτικό κατάστημα Συκουρίου οι 90 στον αριθμό νέοι αγρότες αλλά και γενικότερα απασχολούμενοι με την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή. Η διοικητική ισχύς της άδειας οδήγησης και χειρισμού αγροτικών μηχανημάτων είναι για 15 χρόνια βάσει της Κ.Υ.Α. 435/2016 και της οδηγίας 2006/126 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Την απονομή των διπλωματών πραγματοποίησαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες της περιφέρειας Θεσσαλίας ο κ. Κώστας Καραθάνος, η κ. Χρύσα Γκαρέλη με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ και δημοτικό σύμβουλο Ιωάννη Αργυρίου και τον πρόεδρο δημοτικής κοινότητας Συκουρίου Γεώργιο Καλότυχο.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας σε συνεργασία με τον Δ.Τεμπών πρωτοπορούν σε πανελλαδικό επίπεδο στην ταχύτατη και αποτελεσματικότατη εφαρμογή των ακολουθων διαδικασιών διευκολύνοντας τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής μας, τηρώντας τη νομιμότητα και προασπίζοντας την ασφάλεια οδηγών και πολιτών.Σε αυτήν την προσπάθεια συνέβαλε και ο προϊστάμενος αγροτικής οικονομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Παναγιώτης Καλφούτζος καθώς και η τμηματάρχης Νικολέτα Μπότη.

Keywords
Τυχαία Θέματα