Δήμος Βόλου: Αλλαγές Αντιδημάρχων και Προέδρων Νομικών Προσώπων

11:11 9/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Από την 1η Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν αλλαγές σκυτάλης στους Αντιδημάρχους του Δήμου Βόλου, αλλά και στις θέσεις προέδρων Νομικών Προσώπων, όπως ανακοινώθηκε σε συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας πλειοψηφίας που πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ.

Συγκεκριμένα, από 1ης Μαρτίου, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, στη Θέση της Β. Καντόλα, αναλαμβάνει ο Γ. Πράττος, Αντιδήμαρχος Πρασίνου ο Απ. Μαλαματίνης, στη θέση της Μ. Καλογήρου, ενώ τον Α. Μπατζιάκα θα αντικαταστήσει ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας η Αν. Μορφογιάννη. Επίσης, ο Ανδρέας Ζέρβας αναλαμβάνει

καθήκοντα Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών και ΚΕΠ, στη θέση του Δ. Πέγιου και καθήκοντα Αντιδημάρχου Δημοτικών Ενοτήτων η Βιολέτα Καντόλα, στη θέση του Απ. Μαλαματίνη.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε στη χτεσινή συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας πλειοψηφίας, ως τα τέλη Ιουνίου θα παραμείνει στη θέση της Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού η Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, την οποία αναμένεται να αντικαταστήσει ο Δ. Λιβογιάννης, ενώ στη θέση του παραμένει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θ. Σταυρίδης.

Αλλαγές όμως θα πραγματοποιηθούν και σε Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Βόλου. Συγκεκριμένα την προεδρία της ΑΝΕΒΟ θα αναλάβει η Σ. Χάλαρη, στη θέση του Α. Ζέρβα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, θα παραμείνει στη θέση του ως τα τέλη Ιουνίου.

Τέλος, Πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑ θα αναλάβει ο Κ. Γανωτής στη θέση του Γ. Πράττου.

Keywords
Τυχαία Θέματα