Δήμος Χανίων: Στελεχώθηκαν οι νέες δομές για ευπαθείς ομάδες (audio)

15:05 8/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δύο νέες δομές για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ενσωματώθηκαν στο δυναμικό της διεύθυνσης κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Χανίων. Πρόκειται, όπως εξήγησε, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ Χανίων, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, για το Κέντρο Κοινότητας και το παράρτημα Ρομά.
Το Κέντρο Κοινότητας θα λειτουργήσει στο Δημαρχείο, στα γραφεία του πρώην ΟΓΑ, ενώ το παράρτημα Ρομά θα λειτουργήσει στο παλιό Δημαρχείο στη Σούδα. Η διαδικασία πρόσληψης του

προσωπικού ολοκληρώθηκε χθες, τόνισε η κ. Αλιφιεράκη και στις δομές αυτές θα εργαστούν συνολικά 9 άτομα, που θα προσφέρουν πολλές υποστηρικτικές υπηρεσίες σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Χανίων.
Η διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού και υπεύθυνη του έργου στο Δήμο Χανίων, Αθηνά Πετράκη, συναντήθηκε χθες με τα νέα στελέχη για γνωριμία και για το συντονισμό των νέων Υπηρεσιών. Το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Χανίων εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2014-2020» της Περιφέρειας Κρήτης στον Άξονα Προτεραιότητας 5: «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας στην Κρήτη.
Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων η κ. Αλιφιεράκη:

Keywords
Τυχαία Θέματα