Δημήτρης Αϊβαζίδης: Η… σημαία στο ιστό της

21:03 5/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο μεγάλος αρχηγός επιστρέφει. Ο Δημήτρης Αϊβαζίδης, ο άνθρωπος που το όνομα του έχει συνδεθεί με την ιστορία του Πανσερραϊκού επιστρέφει στο… σπίτι του αναλαμβάνοντας το πόστο του γενικού αρχηγού των «λιονταριών».

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Ο ποδοσφαιριστής που σε ηλικία 16 ετών φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Πανσερραϊκού, που αγωνίστηκε σε 405 παιχνίδια με το λιοντάρι στο στήθος (βασικός στα 391 παιχνίδια!), που δεν εγκατέλειψε ποτέ την ομάδα που έχει στην καρδιά του αν και θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή σε άλλες ομάδες της Αθήνας

και της Θεσσαλονίκης φοράει ξανά την κόκκινη φόρμα και αναλαμβάνει ένα πόστο από το οποίο θα μπορεί να εμπνέει τα νέα παιδιά της ομάδας θυμίζοντας τους την ένδοξη ιστορία του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Αϊβαζίδης ήταν συνεργάτης του Γιάννη Παπακώστα τη χρονιά της ανόδου και την περίοδο 2008-09 στη Σούπερ Λιγκ είχε αναλάβει υπηρεσιακός προπονητής στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Αϊβαζίδης οδήγησε με τον Γιάννη Παπακώστα το 2008 τον Πανσερραϊκό στη Σούπερ Λιγκ

Μάλιστα είχε αποχωρήσει πικραμένος από το σύλλογο γιατί σε εκείνο το παιχνίδι βρισκόταν στο γήπεδο ο νέος προπονητής Χιούγκο Μπρος κι έτσι δεν μπόρεσε να καταρτίσει ο ίδιος την ενδεκάδα που θα ήθελε.

Ο Δημήτρης Αϊβαζίδης αγωνίστηκε σε 405 παιχνίδια με το λιοντάρι στο στήθος

Τα στατιστικά στοιχεία από το βιβλίο του Κωνσταντίνου Γουζέλη («50 χρόνια Πανσερραϊκός»)

Keywords
Τυχαία Θέματα