Δημαιρεσίες στους δήμους Πυλου-Νέστορος, Οιχαλίας και Δυτικής Μάνης

10:39 6/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σήμερα αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων για το δεύτερο μισό της αυτοδιοικητικής του θητείας, ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης. Χθες στο πλαίσιο της εκλογής νέου προεδρείου στο Δ.Σ. και μελών των επιτροπών, πρόεδρος του σώματος αναδείχθηκε ο Θεόδωρος Χαραμαράς, αντιπρόεδρος ο Δημήτης Σιψάς και γραμματέας ο Παναγιώτης Μπλάνας.

Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν από το δήμαρχο Οιχαλίας Άρη Σταθόπουλο τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων ενώ κατά τις χθεσινές δημαιρεσίες, πρόεδρος του Δ.Σ. επανεξελέγη ο Νίκος Λιόγας, αντιπρόεδρος ο Γιάννης

Παπαδόπουλος και γραμματέας ο Ανδρέας Κατσιμπάρος.

Με το ίδιο σχήμα αντιδημάρχων θα πορευτεί ως το τέλος της θητείας του, ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Γιάννης Μαραμπέας. Αντιδήμαρχοι της περιοχής λοιπόν, παραμένουν ο Δημήτρης Κουλουμπέρης (οικονομικά, ηλεκτροφωτισμός, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος κλπ.), Γιώργος Πουλάκος (πρωτογενής τομέας, τουρισμός, καθαριότητα κ.λπ.), Γιώργος Κομπότης (τεχνικό πρόγραμμα και Δ.Ε. Αβίας) και Γιώργος Γιατράκος ύδρευση – αποχέτευση, κυκλοφορία, πολιτική προστασία).
Αναπληρωτής δημάρχου ορίστηκε ο Δ. Κουλουμπέρης και δεύτερος αναπληρωτής ο Γ. Πουλάκος.
Στο Δήμο Δυτικής Μάνης τη θέση του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Σταύρος Γιαννακέας. Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Τσιμικλής και γραμματέας ο Κωστας Φωκέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα