Δήλωση Ανδρέα Μιχαηλίδη για την Παθολογική Κλινική Νοσοκομείου Χίου

09:12 21/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χίου θέλω να επισημάνω τα εξής, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Αντρέας Μιχαηλίδης κι συνεχίζει:
Αυτήν τη στιγμή γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες με τη συνδρομή της Διοίκησης της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση του ζητήματος.
Όσον αφορά στις δηλώσεις του κ. Επιτροπάκη, θέλω να του επισημάνω ότι οι ενέργειές του για την αντιμετώπιση του ζητήματος της Παθολογικής

Κλινικής καθώς και οι επισκευαστικές εργασίες που πραγματοποίησε έγιναν χωρίς στοιχειώδη στατική μελέτη του οικήματος και χωρίς τις ανάλογες εγκρίσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Επίσης, θέλω να επισημάνω ότι με την ιδιότητά μου του μέλους της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία έχω ζητήσει το φάκελο της κατασκευής της νέας πτέρυγας προκειμένου να ερευνηθούν τα αίτια της μη επισκευής της Παθολογικής Κλινικής όπως προέβλεπε η αρχική σύμβαση του έργου, αλλά και πιθανές παραλείψεις διοικήσεων και πολιτικών προσώπων που σχετίζονται με το ζήτημα αυτό. Τα στοιχεία τα οποία ενδεχομένως θα προκύψουν θα τεθούν προς αξιολόγηση στο προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής.
Τέλος, θα συνιστούσα σε όλους αυτούς οι οποίοι πετροβολούν αυτήν τη στιγμή τη Διοίκηση και τα στελέχη του Νοσοκομείου της Χίου περισσότερη αυτοσυγκράτηση, διότι σύντομα θα βρεθούν μπροστά σε πολύ δυσάρεστες γι’ αυτούς εκπλήξεις», καταλήγει ο κ. Μιχαηλίδης.

(Σ.σ. era-aegean.gr: ο κ. Επιτροπάκης δεν μας έχει αποστείλει δική του δήλωση).

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Πυλιώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα