Διαβούλευση για τη νέα γενιά

09:17 17/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ηρακλείου, η περιφερειακή διαβούλευση σχετικά με το πρόγραμμα, στρατηγικής και δράσεων για την ενδυνάμωση των νέων. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την γενική γραμματεία Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου και το Δίκτυο Νέων Ελλάδος.

Η διαβούλευση αποτέλεσε ένα καλό παράδειγμα διεξαγωγής διαλόγου με τους φορείς πάνω σε καίρια θέματα όπως η ποιοτική εκπαίδευση, η υγεία, η αξιοπρεπής εργασία, η επιχειρηματική ανάπτυξη, καθώς και η ενίσχυση της συμμετοχής των φορέων στη δημοκρατική ζωή.
Η

εκπρόσωπος του γενικού γραμματέα, Ματίνα Μάγκου, εξήγησε τη διαδικασία κατάρτισης του Πλαισίου «Νεολαία 2017- 2027» και παρουσίασε τους στόχους και τις προτεραιότητές του.
Το παρόν έδωσαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Βλαχάκης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνης, Γιώργος Γεωργαλής, η εκπρόσωπος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Δάφνη Βολτυράκη, η εκπρόσωπος του Δικτύου Νέων Ελλάδος, Μαρία Συμεωνίδου, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου, Γιώργος Σισαμάκης, ο διευθυντής ΚΕΚ του Εμπορικού Επιμελητηρίου, Μιχάλης Καθαράκης, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Νίκος Γιγουρτάκης, εκπρόσωποι σχολείων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων καθώς και εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα