Δε μετέχουν οι βουλευτές της Ν.Δ.

08:45 13/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κριτική στην κυβέρνηση ότι απαξιεί να ενημερώσει την κοινωνία της Κρήτης, για το σχέδιο που έχει για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, ασκούν με ανακοίνωσή τους οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που εκλέγονται στο νησί, Λευτέρης Αυγενάκης, Γιάννης Πλακιωτάκης, και Γιάννης Κεφαλογιάννης, καθώς και η επικεφαλής της ΟΔΕ Εμπορίου, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Οι βουλευτές της Ν.Δ. κάνουν σαφές στο

προεδρείο της ΠΕΔ Κρήτης, «ότι οι καταστάσεις απαιτούν καλύτερη συνεννόηση πριν από οποιαδήποτε ενέργεια και σεβασμό προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις της Κρήτης», επισημαίνοντας ότι δεν αναγνωρίζουν και δεν συμμετέχουν σε καμία συνεδρίαση, «αν δεν υπάρχει επίσημη κυβερνητική πρόταση ή, έστω, κυβερνητική εκπροσώπηση για το κρίσιμο ζήτημα του προσφυγικού-μεταναστευτικού».
Σημειώνουν ότι ο κ. Μουζάλας, «μοιράζει υποσχέσεις, διαρρέει πληροφορίες μέσω «κρυφών» επιστολών και «αλλάζει»(;) εκ νέου τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις για τους πρόσφυγες- μετανάστες που θα φιλοξενηθούν στην Κρήτη το επόμενο διάστημα, εξακολουθώντας να αγνοεί τους πολίτες της Κρήτης, την αυτοδιοίκηση και τους φορείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα