ΧΙΟΣ: Γυμναστική, face painting και άλλα… στο Εργαστήρι ΠΣΑμεΑ στην κεντρική πλατεία

21:01 29/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια ξεχωριστή εκδήλωση, με χριστουγεννιάτικη μουσική, ενόργανη – ρυθμική γυμναστική, face painting και κεράσματα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/12/17 μπροστά στο περίπτερο του Εργαστηρίου του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία (Π.Σ.Α.μεΑ.) στην πλατεία.
Το πάρτι ξεκινά στις 12.00 το μεσημέρι!
Τα κορίτσια των τμημάτων ενόργανης – ρυθμικής γυμναστικής του Γυμναστηρίου «MELEKOS» θα βρίσκονται στην πλατεία έτοιμα να παρουσιάσουν τις χριστουγεννιάτικες χορογραφίες τους και να εντυπωσιάσουν.
Παράλληλα σπουδαστές από τον τομέα Υγείας και Πρόνοιας του Εσπερινού ΕΠΑΛ, χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους και την εμπειρία τους θα αναλάβουν το παιχνίδι της μεταμόρφωσης με face painting, ενώ η πλατεία θα μοσχομυρίζει…. λουκουμάδες!!!
Στο μεταξύ, τα παιδιά του Εργαστηρίου του Παγχιακού Συλλόγου Α.μεΑ., όπως όλες αυτές τις ημέρες, έτσι και τη συγκεκριμένη θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν, να δείξουν τις δημιουργίες τους και να εξυπηρετήσουν τον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο.
Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα αναβληθεί για την Κυριακή, παραμονή Πρωτοχρονιάς στη 1.00 μ.μ. στην πλατεία Βουνακίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα