Χανιώτης αστυνομικός εξαφανίστηκε στην Αθήνα

09:01 28/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον Αστυνομικό της Άμεσης Δράσης (Β’ αλλαγή) Αντώνη Δημοτάκη, 38 ετών, ο οποίος διαμένει στην Καισαριανή αναζητούν συγγενείς και συνάδελφοί του, από την Τετάρτη (26/04) Μέχρι πριν δύο ημέρες ο 38άχρονος Αστυνομικός υπηρετούσε στην ΥΜΕΤ και διατέθηκε στην Άμεση Δράση.

Ο Αστυνομικός, δεν εμφανίστηκε στην Υπηρεσία του (26/04) και παρά τις αναζητήσεις σε πιθανά σημεία και στο τηλέφωνό του, δεν ανταποκρίθηκε. Ο Αντώνης Δημοτάκης, είναι ξανθός με ξυρισμένο κεφάλι και

γαλάζια μάτια, με ύψος 1.84. Αναζητήσεις διενεργούν πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ. στην Αττική , στο ενδεχόμενο να επέλεξε να μεταβεί. Έρευνες διενεργούν και στον Υμηττό όπου και συνήθιζε να πηγαίνει για τρέξιμο στο ενδεχόμενο κάτι απρόοπτο να συνέβη. Έκκληση της οικογένειας και των συναδέλφων του, για όποιον γνωρίζει σχετικά με τον αναζητούμενο Αστυνομικό, να επικοινωνήσει άμεσα με το 100.

Η ανάρτηση του αδερφού του
«Προσοχή Παρακαλώ.
Αγνοείται ο αδερφός μου από εχθές. Ονομάζεται Αντώνης και είναι Αστυνομικός. Πιθανόν να είναι κάπου γύρω στην Καισαριανή η Βύρωνα αφού διαμένει εκεί. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ όπως επικοινωνήσει μαζί μου στο 6972305295.
Παρακαλώ όχι άσχετα μηνύματα η’ ερωτήσεις. Δεν έχω χρόνο για λεπτομέρειες.
Σας ευχαριστώ»
Πηγή: nantiareport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα