Χανιά:Κυκλοφοριακό και λειψυδρία είνα τα μεγάλα θέματα

13:12 6/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το κυκλοφοριακό στην πόλη των Χανίων και στον ΒΟΑΚ από το Καστέλι μέχρι το Ρέθυμνο, όσο και στην λειψυδρία στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Χανίων και Πλατανιά, είναι δύο μεγάλα προβλήματα τα οποία χρειάζονται προσεκτική διερεύνηση και έγκαιρη λήψη μέτρων, σύμφωνα με το ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

«Το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδας τμήμα Δυτικής Κρήτης έχοντας ενσκήψει και κατά το παρελθόν στα θέματα σε μεγάλη όξυνση την περίοδο αιχμής της τουριστικής κίνησης που αφορούν στο κυκλοφοριακό στην πόλη των Χανίων και στον ΒΟΑΚ από το Καστέλι μέχρι το Ρέθυμνο, όσο και στην λειψυδρία στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Χανίων και Πλατανιά, εντοπίζει την ανάγκη προσεκτικής διερεύνησης και κατάθεσης προτάσεων για στοχευμένο προγραμματισμό με την έγκαιρη λήψη μέτρων και υλοποίηση έργων τουλάχιστον για την επόμενη περίοδο.
Μέχρι τότε και με στόχο να μετριαστεί κατά τον δυνατόν η όχληση και οι δυσμενείς επιπτώσεις, καλούμε κάθε αρμόδια αρχή όπως Τροχαία ΒΟΑΚ, Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, φορείς της Αυτοδιοίκησης Περιφερειακής και Δημοτικής, φορείς διαχείρισης νερού, να είναι σε επαγρύπνηση όπως είμαστε σίγουροι ότι κάνουν και τους ευχαριστούμε για την προσπάθειά που καταβάλλουν.
Επίσης απευθυνόμενοι στους Χανιώτες και τους επισκέπτες του τόπου μας, συνιστούμε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους για την ασφάλεια όλων μας, καθώς έχουν αυξηθεί σημαντικά οι κυκλοφοριακοί φόρτοι σε όλο το οδικό δίκτυο με οχήματα και οδηγούς κάθε είδους εκπαίδευσης νοοτροπίας και ενδιαφερόντων όλο το 24ωρο.
Τέλος να αποφεύγουμε την σπατάλη του νερού για κάθε χρήση και να περιορίσουμε τις χρήσεις που δεν είναι αναγκαίες στα πλαίσια που υπαγορεύει η κοινωνική μας ευσυνειδησία και η περιβαλλοντική μας ευαισθησία. »

Keywords
Τυχαία Θέματα