Χανιά: Μαζεύουμε καπάκια για τη 10χρονη Μαρία (audio)

14:57 14/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις 25 Οκτωβρίου 2016 ο Γεράσιμος Στυλιανακάκης, η μητέρα του και οι φίλοι τους τα κατάφεραν! Χάρη στην αγάπη, την αλληλεγγύη και τη συγκινητική βοήθεια δεκάδων πολιτών, συλλόγων, επιχειρηματιών, επαγγελματιών και φορέων, από τα Χανιά, την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, συγκέντρωσαν τα καπάκια που απαιτούνταν προκειμένου το 19χρονο παλικάρι να αποκτήσει νέο αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο αρχικός στόχος για τη συγκέντρωση 5 τόνων

καπακιών επιτεύχθηκε, μετά από μία δύσκολη προσπάθεια, που διήρκησε περίπου επτά μήνες.

Τώρα η προσπάθεια θα συνεχιστεί προκειμένου ένα άλλο παιδί από τα Χανιά ν’ αποκτήσει το δικό του αναπηρικό καρότσι. Οι φίλοι του Γεράσιμου το ανακοίνωσαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ότι σήμερα, Δευτέρα, θα δώσουν στην οικογένεια της 10χρονης Μαρίας Μαρκουλάκη τα 100 κιλά καπάκια που περίσσεψαν από τη διαδικασία συγκέντρωσης καπακιών που αφορούσαν στον Γεράσιμο και θα συνεχίσουν τον αγώνα προκειμένου η μικρούλα από τα Χανιά να καταφέρει ν’ αποκτήσει το δικό της αναπηρικό καρότσι.

Τα καπάκια, αυτή τη φορά, συγκεντρώνονται στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (Σούδας) 34, στο βενζινάδικο ΕΚΟ.Η Μητέρα της Μαρίας μίλησε στην ΕΡΤΧανίων για τήν προσπάθεια που ξεκίνησε ευχαριστώντας όλο τόν κόσμο αφού όπως είπε ήδη υπάρχει ανταπόκριση.

Ακούστε εδω τη συνέντευξη της μητέρας της Μαρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα