Χανιά: Κινητοποιήσεις αγροτών τον Ιούνιο στην Κρήτη(audio)

14:01 25/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σύσκεψη αγροτικών και κτηνοτροφικών συλλόγων της Κρήτης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Μαΐου στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε ύστερα από κάλεσμα της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων και συμμετείχαν 17 Αγροτικοί και Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι και 3 επιτροπές αγώνα αγροτών από όλη την Κρήτη.
Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ

Χανίων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μανούσος Σταυριανουδάκης, θα πραγματοποιηθούν κινητοποιήσεις στις εφορίες, στις αντιπεριφέρειες, στα δασαρχεία, στις τράπεζες και στα υποκαταστήματα του ΟΓΑ στην Κρήτη, ενώ όπως είπε, οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, ο κ. Σταυριανουδάκης επισήμανε ότι αποφασίστηκε ο συντονισμένος αγώνας 13 Αγροτικών Συλλόγων και 3 επιτροπών αγώνα μέσα από την Παγκρήτια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων που συγκροτήθηκε και η οποία παλεύει με βάση το πλαίσιο αιτημάτων της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και σε συντονισμό με αυτήν.
Πρώτος συντονισμένος σταθμός αγώνα θα είναι το δεκαήμερο δράσης τον Ιούνιο. Οι υπόλοιποι Αγροτικοί Σύλλογοι θα συζητήσουν σε Γενικές Συνελεύσεις σε σχέση με την συμμετοχή τους.
Ακούστε τον κ. Σταυριανουδάκη:

Keywords
Τυχαία Θέματα