Χανιά: Η Ερωφίλη στην Αυλή των Νεραϊδοθαυμάτων στα Κοντόπουλα Κεραμειών

10:12 4/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μουσική βραδιά με την Ερωφίλη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Αυγούστου στις 21:00 στην Αυλή των Νεραϊδοθαυμάτων, στα Κοντόπουλα Κεραμειών, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοντοπούλων «Άγιος Κωνσταντίνος». Μαζί της ο πιανίστας Βασίλης Ντρουμπογιάννης.
Είσοδος 8 ευρώ με ελεύθερο πάρκινγκ και διαμονή με τη σκηνή σας.

Η σημαντική ερμηνεύτρια Ερωφίλη, που μετρά αρκετά χρόνια αξιόλογης παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι, τόσο μέσα από την προσωπική της δισκογραφία όσο και με το αγαπημένο στο

κοινό Τρίφωνο, θα μας παρουσιάσει όσα αγαπάει περισσότερο από την Ελληνική αλλά και ξένη μουσική σκηνή, με μια διάθεση καλοκαιρινή, με μια διάθεση παιχνιδιού αλλά και πειραματισμού, μαζί με το νέο της συνεργάτη Βασίλη Ντρουμπογιάννη στο πιάνο .
Αγαπημένα τραγούδια, αναμενόμενα και τελείως απρόσμενα, σύγχρονα και όχι μόνο καθώς και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία παρουσιάζονται με την ελευθερία που δίνει η ερμηνεία με ένα μόνο πιάνο επί σκηνής και μας υπόσχεται μία αξέχαστη βραδιά αν γίνουμε »συμμέτοχοι», θα μοιραστούμε στιγμές και συναισθήματα,στίχους και μελωδίες. Σκοπός; Να γίνουμε όλοι μία παρέα.
Περισσότερες Πληροφορίες:
Facebook: Η αυλή των νεραϊδοθαυμάτων

Keywords
Τυχαία Θέματα