Χανιά: Γραφείο Ενημέρωσης – Υποστήριξης Αγροτών στο Δήμο Πλατανιά

19:12 29/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Δήμος Πλατανιά και η ΚΕΔΗΠ, στα πλαίσια της υποστήριξης των αγροτών και παραγωγών του Δήμου, σύστησαν το Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Αγροτών, η έδρα του οποίου θα βρίσκεται στις Βουκολιές.

Η δράση αυτή έχει ως σκοπό την ενημέρωση και εξυπηρέτηση των αγροτών σε τακτική βάση σε θέματα που αφορούν τις καλλιέργειες – καλλιεργητικές τεχνικές, Ευρωπαϊκά προγράμματα που υπάρχουν ή αναμένονται να υπάρξουν , καθώς και σε ότι άλλα θέματα προκύπτουν για τους παραγωγούς ανά περιόδους.

Ο

υπεύθυνος Τεχνολόγος Γεωπόνος που το υποστηρίζει, θα μπορεί να μετακινηθεί και στις άλλες Δημοτικές Ενότητες κατόπιν συνεννόησης με τους παραγωγούς.

Αυτήν την περίοδο μέχρι και τέλος Οκτώβριου θα γίνονται οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συγκομιδής αμπελουργικών προϊόντων στο παραπάνω γραφείο, για όσους παραγωγούς το επιθυμούν.

Οι Δημότες – Παραγωγοί, μπορούν να απευθύνονται στο παραπάνω Γραφείο Ενημέρωσης – Υποστήριξης , που στεγάζεται στο Δημοτικό Κατάστημα Βουκολιών καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Τηλέφωνο Επικοινωνίας :28243- 40024 -Fax: 28243-40020. Υπεύθυνος Γεωπόνος Τ.Ε : Μοτάκης Γεώργιος: 6938400348

Keywords
Τυχαία Θέματα